A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök és a szocialisták az összeomlás szélére sodorták a betegellátást.

A nagyobbik kormánypárt pénteken közleményben így reagált a DK egészségügyi kabinetvezetőjének szavaira. László Imre azt mondta: a kormány struccpolitikát folytat az egészségügyben: nem veszi tudomásul, hogy sok kórházban kevesebb orvos és ápoló dolgozik a jogszabályban előírtnál.

A Fidesz válaszul közölte: Gyurcsány Ferenc DK-elnök és a szocialisták az utcára tették az egészségügyi dolgozókat, csökkentették a fizetésüket, 600 milliárd forintot vontak el az egészségügyből, eladósították a kórházakat és még a betegeken is üzletelni akartak.

A polgári kormány ugyanakkor országszerte felújítja a kórházakat, a rendelőket, már 500 milliárd forintos fejlesztést hajtott végre az egészségügyben, csökkenti a kórházak adósságát és elsőként az egészségügyi dolgozóknak indított béremelést.

Hozzátették: a kabinet idén is biztosítja az ápolók, orvosok magasabb bérét. A Gyurcsány-korszakkal ellentétben az egészségügyi dolgozók jelenleg számíthatnak kormányra, mert ez a kormány mindent megtesz azért, hogy jobb anyagi és jobb munkakörülmények között dolgozzanak – fűzte hozzá a Fidesz.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
6 éve vannak a hatalmon...nem hiszem, hogy az egészségügy azért most kezd teljesen kiborulni mert még anno a Gyureszék elbasztak valamit. Ha a szoci uralom alatt keletkezett is kár az EÜ ben az azért lehetett mert a fitymasz megtorpedózott mindent 2006 tól. hihetetlen, hogy a visszafelé mutogatást még mindig merik használni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A kétharmad birtokában röhögve lehetett volna az egészségügyet gatyába rázni, ha már azok a piszok baloldaliak elcseszték. De annyira el voltak foglalva a hatalom bebetonozásával, hogy közben az egészségügy padlót fogott. Értem én, hogy miért hazudnak, a Fidesz hívők áhítják a bődületes hazugságaikat.
kkalman
Ostoba szarjankók! Semmi mást nem tudnak, mint lopni, meg visszafelé mutogatni.
Desischado
Kérem, kérem! Hagyjuk már a fiúkat békében lopni! Az egészségügy, bagatell, a stadionok fontosabbak! Nekik ott vannak a VIP kórházak, a nép meg nyugodtan felfordulhat, joga van hozzá! Végtére is szabad országban élünk, nemde? És ki lenne más a hibás, hanem a Gyurcsány? Igaz, már évek óta nincs hatalmon, de akkor is ő a bűnös. Ezek a derék fideszesek ártatlanok mint a ma született bárány! Ők igazán minden megtesznek a boldogulásért! A gond csak az, hogy a SAJÁT boldogulásukért! A rablás és a hatalom bebetonozása, kemény munka, nem érnek rá ilyen csip-csup dolgokkal törődni, mint az egészségügy!
eugen4402
Nem állítom, hogy az MSZP - kormányok idején nem hagyta el az országot egy orvos sem, csakhogy akkor a megyében praktizáló kb.1400 doki közül 20 -30 fő eltávozott, azt szinte észre sem lehetett venni. Legalább is ilyenre nem emlékszem, hogy egy szakorvosnak egyidőben 2 - 3 helyen kellene "jelen lenni", mivel az csak a Jóistennek sikerül... Egyszerre senki nem tud kórházi osztályon ügyelni, járóbeteg szakrendelést lebonyolítani, és életmentő műtétet végezni a műtőben. Előbb-utóbb mindenki elmegy...
mariaberta
@solidedge: Van egy javaslatom, Mivel Gyurcsány-Bajnai /lassan ikrek lesznek/ tehet arról, hogy az egészségügy "kissé problemás", Orbán őket kérje fel hogy gyógykezeljék. hiszen ők mindenhez értenek, Csak ők tudnak mindent.
jancsik68
Ha? Orbán becsületes? lenne?Nem VIP orvos gyógyitaná,hanem egy agyon terhelt szabolcsi doki,aki tévedésből hashajtót adna be neki, s ellátná finom gyermekkorházi vacsorával:két szelet kenyér közt egy penészes sajttal.Ebédre pedig finom csicsókás pörkölttel lepnék meg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.