Folytatódik a Fidesz aláírásgyűjtése a kötelező betelepítési kvóta ellen – közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a kormánypárt országos választmányának pénteki ülésén, Budapesten.

Tájékoztatása szerint eddig 1,8 millióan írták alá a tiltakozást. Ez szerinte azt mutatja: az emberek elsöprő többsége támogatja a kormányt a kvóta elleni küzdelemben.

Kósa Lajos a választmányi ülésen kifogásolta, hogy a szocialista és liberális ellenzéki pártok nem támogatják azt az alkotmánymódosítási javaslatot, amely alapján önálló tényállás lenne az alaptörvényben a terrorveszélyhelyzet, és ilyen helyzetben a honvédség segíthetné a rendőrség munkáját.

Ezek az ellenzéki pártok "teljesen nyilvánvalóan bevándorláspárti politikát folytatnak", ezt az alkotmánymódosítás ellenzésével is kimutatták – mondta. Hozzátette: "úgy beszélnek önkényuralmi rendszer kiépítéséről, hogy nem vették észre: Franciaország szocialista kormánya rendkívüli állapotot hirdetett terrorveszély miatt. (...) Ezek szerint akkor Franciaországban is tombol az önkényuralom".

Ha most ők, a szocialisták és liberálisok lennének kormányon, "a budapesti szilveszter úgy sikerült volna valószínűleg, mint a kölni" – fogalmazott Kósa Lajos, utalva a németországi molesztálásokra, amelyekről az európai média – mondta – "hosszú-hosszú ideig" hallgatott.

Kölnnel kapcsolatban azt is megjegyezte, "ma már oda jutottunk", hogy a kölni polgármester azt tanácsolja a város lakóinak, ha lehet, este ne menjenek utcára, vagy ha mégis, csoportosan tegyék és tartsanak egy-másfél méter távolságot.

"Ma már mindenki látja: nem arról kellene beszélni, hogy lassítsuk az illegális bevándorlást, hanem arról, hogyan védjük meg a határokat, Európát, az érdekeinket, a biztonságunkat, a nyugalmunkat, a gyermekeink, az asszonyaink nyugalmát" – mondta Kósa Lajos, aki szerint az illegális bevándorlás jelentős biztonsági kockázatot jelent, a sikeres integrációs modellt pedig hazugságnak nevezte.

A frakcióvezető sajnálatosnak tartja, hogy az Európai Unió vezetése "még mindig nem ébredt fel", noha az európai terrorizmus egyik fő fészke éppen Brüsszel egyik kerületében található.

A kvóta elleni aláírásgyűjtést addig kell folytatni, amíg nem sikerül megértetni a brüsszeli döntéshozókkal, hogy rossz állásponton vannak – zárta szavait Kósa Lajos.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ne regélj huszárlófőalkatrész, ha te megszólalsz a hülyeség dől belőled mint másból a szar ha hasmenése van)))))))))
Milyen ,,elsöprő többségről,, regélsz fattyú, az 1.8 millió, pont a szavazásra jogosult népesség kb. 22 %. ez te szerinted többség, akkor nálad az agyhiány van többségben!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@nyanya001: Jaj-jaj-jaj...! Belegondoltam, milyen lett volna a szilveszter Kigaliban, ha Ruandában a Fidesz kormányozna!
magyarbakancs
A apád és anyád moziba ment volna akkor te nem lenél és ennyi baromságokat nem beszélnél.
A bunkósság mérték egysége vagy 1 Kósa = 1 bunkó.
prielle
Lajos, Lajos! Arra nem gondolt soha, ha nem a Fidesz kormányozna, akkor kölni életszínvonalunk lehetne?
jancsik68
@human: Ha nem lett volna anno a fidesz,most a magyar most boldog lenne.
zöldszem
Melyen letisztelt ganajtúró büdös bogár hülye gyerek. Ha nem születsz meg a Fidesz szarából, és valódi demokrácia volna itthon, te nem gyarapítanád állami pénzből a bankszámládat.
papa.49
Na most őszintén laja hiányzott ez neked???De te olyan balfasz vagy hogy saját magad adod fel a magas labdákat, nekünk csak le kell csapni, bár egyszer már téged is lecsaphatna valaki))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.