Súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás, kényszerítés és zaklatás miatt emelt vádat egy erőszakos többszörös visszaeső férfi ellen a kaposvári ügyészség – írja a sonline.hu.

A vádlott egy másik ügyben előzetes letartóztatását töltötte, s zárkatársait rendszeresen leköpte, fenyegette, többeket meg is vert. Akadt, akinek egész nap a fal felé fordulva kellett feküdnie, különben ő is verést kapott, s csak akkor mert felkelni, ha a vádlottat sétára vitték. Megfélemlített zárkatársaitól a vádlott elvette dohányukat, ételükből a húst, s arra kényszerítette őket, kérjenek csomagot és pénzt rokonaiktól, s amikor ezek megérkeztek, elszedte tőlük.

Miután kiderült, hogy csicskáztatja társait, áthelyezték egy másik cellába, ám oda nem volt hajlandó belépni, s megfenyegette a börtönőrt, ha kiszabadul, megkeresi és megöli őt és a családját is. 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@enslaved: Sokkalta egyszerűbb a kötélen megszellőztetni a pacákot...
enslaved
Miért kell az ilyet egyáltalán etetnünk? Sötét zárka egy életen át...
papa.49
@enslaved: Sokkalta egyszerűbb a kötélen megszellőztetni a pacákot...
Lepényleső
A politikai rabokat kivéve,biztos,hogy nem kell a halálbüntetés?
quo vadis
Egy pszichopata tart, tartott uralma alatt, vert meg több embert. (nem csak egy társát fenyegette...) és az "közösség" nem volt képes összefogni ellene, inkább hagyták fenyegetni magukat és "kiszolgálták". Hát ez sajnos nem csak a "börtön társadalomra" jellemző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.