Betegen is dolgozik Or­bán Viktor miniszterelnök, csak kevesebbet – közölte a kormányfő sajtósa. A hír előzménye, hogy csak egy órán keresztül tartott a kormány szerdai ülése, mivel Orbán influenzás lett, így a Fidesz választmányi ülésére sem tud elmenni. A kijelentésben látszólag semmi szokatlan nincs, hiszen a felnőtt emberek legnagyobb része egy évben egyszer legalább náthás vagy influenzás. Csakhogy Orbán betegségeiről eddig szinte semmit nem tudott a közvélemény, az egészségi állapotáról szóló információkat szigorúan visszatartották. A Bors kormányzati körökből úgy értesült: a kormányfő a mai napig évente kétszer esik át teljes körű orvosi vizsgálaton. A kormány más tagjaitól eltérően azonban nem az Állami Egészségügyi Központ szolgáltatásait, hanem a Sportkórházét veszi igénybe. Odafigyel az egészségére: nem dohányzik és hetente edzést is tart magának, egyedül. Azonban több alkalommal is látszottak a kimerülés tünetei a kormányfőn. A múlt heti Orbán– Cameron találkozón például...

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Északi
"Odafigyel az egészségére: nem dohányzik és hetente edzést is tart magának, egyedül."...és piával, hogy áll?:d
nyanya001
Istenem milyen megható ...
A fiam 12 órát dolgozik influenzásan, nem kevesebbet mint máskor.
Clavigo
Egészségesen meg még kevesebbet...,,De még ennyit sem kellene,,mert nem győzzük helyre hozni ha egyszer eltakarodik a kondájával együtt,,a redvába. Oszt jó napot.
zöldszem
"A hír előzménye, hogy csak egy órán keresztül tartott a kormány szerdai ülése, mivel Orbán influenzás lett, így a Fidesz választmányi ülésére sem tud elmenni."
A kérdések elől még sem bújhat mindig a függöny mögé. Most a bacilusok mögé bújt!
prime777
Keveset dolgozik?
Sosem dolgozott életében maradjunk annyiban.
A politikusok jó része ilyen,nem hiába olyan vonzó ez a pálya.
Na meg nagyon sok pénz van benne.
Egy dolog kell ehhez.
Gyomor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.