A Jobbik saját maga és európai parlamenti (EP-) képviselője, Kovács Béla szerepét tisztázza – közölte a Fidesz szombaton az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt frakciója közleményében Szilágyi Györgynek, a Jobbik országgyűlési képviselőjének nyilatkozatára reagált. Az ellenzéki politikus az MTI-nek azt mondta, pártja szerint Orbán Viktor miniszterelnök korábban feltételezhetően nem mondott igazat Habony Árpád kormányzatban betöltött szerepéről, ezért azonnal magyarázatot kell adnia az ügyben. Szilágyi György hozzátette: a kormányfő tavaly áprilisban kijelentette, "nem ismer Habony Árpád nevű személyt és a kabinet kifizetési listáján sem szerepel ilyen név", ezzel szemben Tarlós István főpolgármester a napokban, a Budapest és a kormány közötti finanszírozási vita végén köszönetet mondott Habony Árpádnak, aki közvetítőként járt el közte és a miniszterelnök között.

A Fidesz közleményében azt írta: a Jobbik Európa legsúlyosabb korrupciós botrányába keveredett, európai parlamenti képviselőjük mentelmi jogát az EP felfüggesztette kémkedés gyanúja miatt, amire még nem volt példa. Vona Gábor, a Jobbik elnöke hosszú hónapok óta nem ad választ az embereknek arra a kérdésre, hogy "valójában milyen idegen hatalmi érdekeket szolgál, és mennyi pénzért teszi azt" – írta a nagyobbik kormánypárt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt saját magatokról is elmondhatjátok és jó lenne
ha a Habony szerepe, a kormány dolgaiba való beleszólása milyen
alapon történik !
zöldszem
Nos nézzük:
Habony nem tagja az Országgyűlésnek, noha Fidesz honlapja szerint is hivatalos miniszterelnöki tanácsadó, állítólag fizetés nélkül, magáncégének állítólag évek óta nincs jövedelme mégis tömve van pénzzel. Honnan?
Esetleg:?
1. Adócsaló és feketén dolgozik jó pénzért, amiért nem adózik
2. A Fidesz fizeti feketén, méghozzá nagyon jól, ha ibizai drog túrára is telik.
3.Lottónyertes.
4.Régi nemesi család sarja, százmilliókkal, ...
5. Dédnagyanyától örökölte millióit.
6. Hazudnak, és az adóforintokból kapja a milliós fizetést!
eugen4402
Elég kicsi a valószínűsége, de elméletileg elképzelhető, hogy a Londonban bejegyzett, és Arthur J. Finkelsteinnel alapított Danube Business Consulting Ltd. annyira sikeresen amortizál le bármely politikust a világon, hogy dől a pénz a céghez. Sajnos a jövedelmi adót is Londonban fizetik, az Egyesült Királyság költségvetését gazdagítják ezáltal. Isten óvja a Királynőt, és Árpit...
Fradigege
Műbalhé, műbeszólás. Apropó zsidesz! Tisztázni tudjátok, hogy akkor most kiket utasított ki vagy nem kívánatosnak nyílvánított az USA? TAKARODJATÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.