A Fidesz szerint a szocialisták, Demszky Gábor volt főpolgármester és Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes 20 évig csak eladósította és a tönk szélére jutatta a BKV-t, ezzel szemben ma a BKV üzemi eredménye pozitív.

A nagyobbik kormánypárt budapesti szervezete ezt arra reagálva közölte szombaton az MTI-vel, hogy előzőleg Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke közleményében azt írta, pártja szerint a kormány leépíti a fővárosi tömegközlekedést, járatritkítások lehetnek és pótlóbuszok járhatnak 2017-ben az úszó-világbajnokság helyszínére.

A Fidesz tájékoztatása szerint a polgári kormány 2010 óta több fejlesztési forrást juttatott Budapestre, mint a Demszky-Hagyó-korszakban a baloldali kormányok összességében. 2010 óta 150 milliárd forinttal támogatta a kormány csak a budapesti tömegközlekedés fejlesztését. Csaknem kétszáz új buszt szereztek be, új trolibuszok álltak forgalomba, megépült a négyes metró, megújult az egyes villamos és megépült a fonódó villamos – sorolták az eredményeket, megemlítve, hogy a kormány több mint 200 milliárd forint értékben átvállalta a Fővárosi Önkormányzat és a BKV adósságát.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mert ti aztán mindent beleadtatok, hogy jobb legyen. Nektek !!!Amíg halomra épülnek a stadionok, luxus dolgokat vásároltok, addig jobb lenne ha befognátok és nem 6 év után is
visszamutogattok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@vonotok: Jaj ne hiányold a Fletót meg a Libást, mert még tévedésből beleharsogják a pesti éjszakába a pápai disznósokat meg a Simlicskát is, mint a főváros tönkretevőit.
Aztán jön valaki fehér lovon, hogy szétcsapjon köztük, na nem Orbán, mert az a hintalovat sem tudná megülni, hanem a daliás Semjént küldi, meg a lóalkatrészt segítségként.
silber13
Mi ez a személytelen pofázás? A fitymasznál az a divat, hogy a saját pofáját nem vállalja senki, a csőcselék háta mögé bújik, mint az elmebeteg széthízott csúti majom?Ha van vér a pucájukban, a szócsövek állljanak ki a nyilvánosság elé és ott adják elő a nyilvánvaló hazugságaikat! Hja, hogy ahhoz némi bátorság is kellene? Ami meg nincs? Így csak egy pitiáner tolvaj horda, akik sumákolnak nyakra-főre.
vonotok
@nezelodo: Ez még állómnak is szörnyű.
spu00
A kormány által átvállalt 260 milliárdos fővárosi adósságot 2010 előtt hozták össze, tehát jogos a vissza mutogatás, s ezért minden Bp.-i csak hálás lehet.Ugyan ez vonatkozik a 2010 előtt felvett 15.000 milliárdos hitere, s amíg ez nincs kifizetve, addig igen is kötelező ennek fel emlegetése, hogy tudja mindenki, hogy az évente fizetendő kamat költségek miatt milyen elmaradások vannak az országban.A hitel lecseréléséig 1.460 milliárdos kamat fizetések voltak, jelenleg 960 milliárd. A tőke törlesztéséről még nem is beszéltünk.Számolják ki , hogy milyen kifizetéseket lehetne ezen pénzekből tejesíteni.
És ehhez tartozik, hogy a hitelek felvétele nem a gazdasági válság miatt történtek, már előtte felvették. De azért Önök csak mocskolódnak ész nélkül mert vagy jól megfizetik, vagy fogalmuk sincs a történésekről, de gondolom jól esik ezt csinálni.
silber13
És az, hogy a fitymasz, meg a maroknyi ájtatos manó miket nyomorított meg, miket vert szét, miket juttatott az ebek harmincadjára és mi mérhetetlen lopás sorozatot hajtott végre a legfőbb kövér rinocérosszal az első sorban, nos annak egy Csendes Don terjedelmű kötet sem lenne elég!
nezelodo
A háború alatt a faluban kidobolják, mekkora veszteséget okoztak a hős honvédőink a Donnál az ellenségnek. A falu bolondja odakiabálja a kisbírónak, és nekünk mekkora veszteséget okozott az ellenség? A kisbíró visszakiabálja: Azt majd odaát dobolják.
Alighanem így van ez a kormányváltások során is, és ami adósság most halmozódik, azt majd a következő, az elődök disznóságát naponta részletező kormány doboltatja a csahosaival, ahogy a mostaniak teszik az elődeikével. Egy viszont azonos a közhírré tételben. Az éppen regnáló kormány hibátlanul teljesít, tisztességes, és pörög a gazdaság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél