A szerencsétlen nő képtelen a szexre és vizelet­ürítésre, miután a vád szerint volt szeretője, B. Krisztián, aki egyébként kórházigazgató volt, megtámadta, elkábította és savval öntötte le 2013 márciusában – írja a Bors.

A Fővárosi Törvényszéken pénteken állt először bíróság elé az a volt budai kórházigazgató, aki a vád szerint egy injekcióval elkábította a nőt, savval leöntötte nemi szervét és egy szőnyegbe csavarta, majd magára hagyta.

Erika évekig a szeretője volt, ám a nő, mivel a férfi nem akarta elhagyni a családját, szakított vele. A vád szerint ebbe képtelen volt beletörődni a kórházigazgató, aki hónapokig zaklatta.

Savat öntött szeretője nemi szervére a kórházigazgató

Fotó: borsonline.hu

Eddig hat műtéten estem át, új hüvelyt kell kialakítani, pillanatnyilag sem szexuális életre, sem vizeletürítésre nem vagyok képes, utóbbi problémám miatt egy csövet kellett kivezetni a húgyhólyagomból

– mondta megtörten Erika.

A támadóm négy hónapot ült előzetes letartóztatásban, majd miután szabadon engedték, egy alkalommal megjelent a munkahelyemnél. Azóta rendőri védelem alatt állok, de hiába a védelem, én legbelül akkor is rettegek, mert már tudom, ez az ember bármire képes. 

A párom a támaszom. Nehéz leírni, micsoda szenvedésen me­gyek keresztül, fizikális és lelki értelemben egyaránt. Rá­adásul a vádlott magas beosztásban volt, én pedig egy senki, gyakran az volt az érzésem, hogy a végén még megúszhatja ezt a gyalázatot. Igazából most sem vagyok biztos az ügy végkimenetelében, csak reményke­dem benne, hogy megkapja a méltó büntetését.

A volt kórházigazgató tagad és a tanúk vallomásai is ellentmondóak, ezért a bíróság újabb tanúk meghallgatását tervezi.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
jjéééézusom...ez kórházigazgató volt? lehet, hogy most is praktizál? a kedves felesége hogy van? az ő vaginája rendben?
...azt mindannyian tudjuk, hogy zöld szörny kezelhetetlen, de ez a pasi is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Gyorsan szabadon engedték a faszit. Biztos jó kapcsolatai vannak.
wagabund
jjéééézusom...ez kórházigazgató volt? lehet, hogy most is praktizál? a kedves felesége hogy van? az ő vaginája rendben?
...azt mindannyian tudjuk, hogy zöld szörny kezelhetetlen, de ez a pasi is...
nyanya001
Én is öntenék a farkára a mocskos rohadéknak !
papa.49
Fentebbírta valaki ,,vágják le a farkát és tegyék sósavba,, nem csak TEGYÉK SÓSAVBA oszt. jónapot...
wagabund
A tárgyalás végére kiderül, hogy az áldozat maga okozta a bajtát takarítás közben...figyelmetlenül beleült a wc vízkőtelenítéséhez előkészített sósavba, és most csak rákeni erre a szent embere, aki az emberek gyógyítására tett esküt... mert ezt próbálja ám a budai értelmiségi eladni ...

félek, hogy sikerrel...
vonotok
Hát ha van igazság az Ö pöcsét is savba kéne mártogatni, hagy nyüszítsen a rohadás.
kkalman
Volna egy-két ötletem doktor igazgató úrnak, csak úgy emlékeztetőül.
egyvandor
Lehet egy ilyen pszichopatát ilyen aljas bűncselekményért civilizált törvénnyel megfelelően büntetni? Nem érezném brutálisnak hasonló kezelési eljárás részesítésében.
agnes200
A leírtak alapján ez a férfi tényleg nem normális. És még csak nem is hirtelen felindulásból tette, hanem előre kitervelte és felkészült rá. Mint orvosnak, fel kellett volna ismernie, hogy pszichológusra van szüksége, hogy nem tudja feldolgozni a kudarcélményét, hogy valakinek nem kell tovább. Rossz belegondolni, hogy szabadlábon van.
lac08
Az elmebeteg és a kurva,színes magyar horror film,rendezte az kurvaélet!
lampa laz
Eddig mit csinålt a bíróság? A végén még kitalálják hogy elévült.
Ez a görény szabadlábon bevásáról magának egy csomó hamistanút is.
dr. prédikátor
Ennek a tetünek a faszát be kell fogni egy satuba és addig szorítani még nem élvez el!!!utána meg besózni!!!
Január
@agnes200: Akinek pszichológusra, pszichiáterre van szüksége nem mindig tudja felismerni, hogy ő beteg, a környezete annál inkább.
Egy brutális barom lehetett, aki nem tud veszíteni..., egy embert tett tönkre egész életére. Még az orvosi működését is elvenném tőle, legalább olyan büntetéssel sújtva ami egyenértékű a tettével.
egyvandor
Ez az alak kórház igazgató lehetett. Az olyanok akiket érdem nélkül pozícióba helyeznek, hozzá szoknak, hogy felelősségre vonhatóság nélkül mások felett diszponálhat, helyzettől függetlenül bármikor bármiben igaza lesz, könnyen képzelhetik, hogy bárkivel bármit megtehetnek. Hogy képzeli egy szerető hogy őt csak úgy faképnél hagyja!? Ha belegondolunk ezt is vissza lehet vezetni a tekintélyelvű gondolkodás eredményeként.
Eriksson
Ha egy kórházigazgatótól kitelik, hogy egy hozzá közelállóval így elbánik, mire számíthatnak a betegek?
Pesák Péter
@agnes200: pontosan ezt gondolom én is. itt valami nem stimmel, vagy a leirás, vagy a pasi.
a történet a leirásból egyoldalú és nem valóságalapú.
Pesák Péter
@lampa laz: nekem az a gyanús, ha ennyire egyértelmű a dolog, mint ahogy leirták, akkor miért nyomoztak 2 évet. Azonnal rács mögé lehetett volna zárni. a rendörség nem ennyire rossz - ennyire nem. Meg a biróság sem hülye.
Pesák Péter
@Január: egyetértek, ezért is egyoldalú a cikk. Ha egy kórházigazgatóról több évig ezt nem ismerik fel, akkor itt valami / valaki megint nem reális. akkor mindenki az.
Pesák Péter
@egyvandor: nekem éppen ez a gyanús, ha kórházigazgató akkor ez ki kell hogy derüljön. itt valami nem stimmel, a cikk nem reális.
human
@Pesák Péter: Talán túl jók a kapcsolatai és senki nem meri lezárni az ügyet.
Például mikor Orbán vejének munkásai, az ő traktorával, szerszámaival a szomszéd területén illegális erdőirtás közben lettek tetten érve az ember azt mondaná, hogy tiszta ügy. Megvannak az elkövetők, már csak ki kell deríteni, hogy maguknak dolgoztak vagy utasításra. És nem hogy semmi nem történik az ügyben, de leállították a nyomozást. Bíróságig el sem jutott az ügy, ha jól tudom.
Pesák Péter
@human: meglehet, hogy ez van. Nekem ez itt túl egyoldalú. Nézd meg a linket, ..."Az asszony nem ismerte fel támadóját, aki símaszkban és bukósisakban volt. A sértett szerint külföldi akcentussal szólt hozzá, például: „nem nézni az arcomat”. ..."
mno.hu/bunugy_baleset/volt-korhazigazgato-a-vadlottak-padjan-1323678
ha én együtt élek valakivel több évig, és utána megkinzom beszélgetünk vele, hogyan nem ismer fel a hangomról? MEg ilyen hülye nem lehet a vádlott, hogy még beszél is hozzá...megint nem realisztikus.
agnes200
Valószínűleg az a "baj", hogy nincs bizonyíték. Anélkül nem lehet elítélni valakit, ha tagad. Hiába tűnik teljesen egyértelműnek, hogy ez az ember mit és milyen indítékból csinált.
Pesák Péter
@agnes200: igen, szerintem is. a cikkből egyértelműnek tűnik a helyzet, de a bíróságnak vsz nem az.
human
@Pesák Péter: Túlbonyolítani sem kell. Az illető a szakítás után zaklatta. Az elkövetés módja egyértelműen szexuális jellegű és bosszúra utal. Ha övé nem lehet, akkor másé se.
varirmag
Ebben az országban nincs igazságszolgáltatás ,ezeken a bíróságokon bármi előfordulhat !!!

Emlékezzetek a bírónőre aki a gyermekeiket hosszú éveken keresztül kínzó szülönek nevezett élőlényeket felmentette,a borosgazdát meg 6 vagy 7 évre elmeszelte.
varirmag
Erre gondoltam :"A napilap kiszúrta, hogy a bírói tanácsot vezető Szegedi Gyöngyvérnek nem ez az első olyan ítélete, amelyet a közvélemény jelentős része megkérdőjelez. Ő volt az, aki ítéletet hozott a szigetszentmiklósi gyermekeiket bántalmazó szülők ügyében. Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a vádban elképesztő kínzások, például fekáliaetetés és szexuális szerepeltek, ezek javarészt megdőltek, vagy épp az ügyészség hagyta ki végül a vádpontok közül. A bírónő kiskorú veszélyeztetése miatt ítélte el a szülőket. Az elítéltek két évet kaptak, amit addigra letöltöttek az előzetes letartóztatásban, így szabadon távozhattak
agnes200
@varirmag: Valószínűleg nem véletlenül van az "igazgató úr" ügye ennél a bírónál... nem akarom írni, hogy esetleg miféle anyagiak merülhettek itt még fel... nem egyformák a bírák... bár pont azért kaptak komoly fizetésemelést pár éve, hogy ne legyenek korrumpálhatóak...
Pesák Péter
@human: gondolkodni a dolgon nem árt, legfeljebb a végén belátjuk hogy tévedünk. Én még nem látom be 2-3 pont alapján hogy ennyire egyértelmű lenne az eset. miért pl bosszú?
human
@Pesák Péter: Igaz, a bosszú nem következik egyértelműen. Befolyásolt, hogy tudjuk, viszonya volt valakivel akivel a közelmúltban szakított és az tovább zaklatta.
Yoda69
Mi az hogy tagad? Nem lehet rakotni egy olyan masinara ami megmondja hogy igazat mond-e vagy hazudik? Konyorgom a 21. szazadban elunk. Van egy tonkretett no, aki allitja hogy az orvos tette, es van egy orvos aki viszont ezt tagadja. Kb. fel ora alatt kideritheto, hogy ki mond igazat, es ki a simlis.
papa.49
@Yoda69: Csak az a kurva párttagkönyv ne lenne kizáró ok)))))))))
kutyahűség
Tagad vagy sem, az a rendőrség és a szakértők dolga. Ha a nő magához térése után megkeresi azt az állatot és elvágja a torkát, még a végén ő lett volna az, aki ezért 10 évet ül Kalocsán. :( Mi a jó isten van veled, drága jó hazám?!
Manhattan
@wagabund: Igen, praktizál. A 6. kerületben gyermekorvos.
wagabund
@Manhattan: nebaszki...neeeem...

jééézusom..
szaboria1
Egy mondatra figyeltem fel a WC vízköztelenítésre kitett sósavba ült., ha ezt beveszi a bíró, hogy a WC helyett ebbe ült akkor ezt a bírót nem kellene alkalmazni.
eugen4402
Hiába, nagy a konkurrencia! Egyre aljasabb, mocskosabb patkányságokat kell elkövetni ahhoz, hogy bekerülhessetek a bulvársajtó reflektorainak fényözönébe.
Pesák Péter
@Yoda69: ez igaz, ezzel könnyen kiderülne az igazság
Pesák Péter
@human: a kihallgatáson kiderült, a komának szakítás óta már új barátnője volt, több hónapja.
ez számomra kizárja a kiéhetett szexuális bosszúállást. továbbált és kész
human
@Pesák Péter: Egyáltalán nem zárja ki.
wagabund
@szaboria1: 07.46.. ez irónia akart lenni... próbáltam érzékeltetni a védelem ütős érveiből egyet...

...ha ugyanis szabadlábon védekezik, ráadásul praktizál, akkor ez is előfordulhat..

teszek egy szmájlit, biztos, ami biztos...
:-)
Pesák Péter
@eugen4402: igen, vagy pedig elég csak kitalálni valami hasonló rettenetet. az még egyszerűbb
eugen4402
@Pesák Péter: Félek, hogy igazad van. Nálunk elég, ha leírunk valamit kellő határozottsággal, és az emberek ugyanúgy elhiszik, mintha valóságban is megtörtént volna... Vagy nem, mert a valóságot sem hiszik el ma már...
Pesák Péter
@wagabund: hello, nem olyan egyértelmű az ügy, mint ahogy le van itt jegyezve. Ezt a szöveget a biróság is hallhatta és a rendőrség is. nekem igy nem egyérelmű
Pesák Péter
@eugen4402: néha az az érzésem, hogy direkt azt akarják, hogy elszörnyedjen az olvasó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.