"Azt követően sem félek, hogy nyomoznak utánam! Miért ne vállalhatnám a véleményemet? Miért ne írhatnám alá a nyilatkozatot?" – mondta a Délmagyarnak az a pedagógus, aki után nyomozott a KLIK, miután nyilvánosságra került a véleménye.

Mint arról a Propeller is beszámolt, először egy miskolci gimnázium tanárai, majd később az országból több ezren írták alá azt a nyílt levelet a tanitanek.com oldalon, amely átfogó oktatási reformot követel.

A KLIK-nek nem tetszhettek a véleményüket vállaló pedagógusok, erre utal, hogy többen utólag félelemből visszavonták szignójukat. Erre egyébként a nyílt levélnek helyt adó honlap üzemeltetője lehetőséget ad.

A Délmagyarnak egy, a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Makói Tagintézményében dolgozó gyógypedagógus most arról számolt be, feletteseik megpróbálják kinyomozni, ki támogatja a petíciót.

Pénteken reggeltől késő délutánig továbbképzésen voltam, ezért kikapcsoltam a telefonom. Amikor visszakapcsoltam, láttam, hogy többször keresett a közvetlen főnököm. Beszéltem vele, és kiderült, hogy őt meg a KLIK-ből hívták, mert tudni szerették volna, hogy ki támogatja a miskolciakat a makói intézményből

- mondta Horváthné Oláh Mária. A nő úgy tudja, kollégáitól is kérdezték, ki írta alá a csatlakozást. Hozzátette ugyanakkor, ő névvel, arccal, az intézménye nevével vállalja, hogy támogatja a miskolciak kezdeményezését, mert nem fél:

Azt követően sem félek, hogy nyomoznak utánam! Miért ne vállalhatnám a véleményemet? Miért ne írhatnám alá a nyilatkozatot?

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Miért ne? Hát tényleg, miért ne? Ha mindenki aláírná, nem lenne következmény. De mindig vannak, akik inkább árulkodnak, és várják az alamizsnát. A véleményét vállaló pedig mehet külföldre dolgozni.
Persze, inkább, mint alakoskodni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ennyire tehetségtelenek a vízfej KLIK vezetői, hogy az érintettektől akarja megtudni támogatja-e a tiltakozókat? Nézze meg az aláírásgyűjtő lapokat, és olvassa a hosszú sorokat.. Vagy nincs számítógépe, esetleg alapismerete a kezeléséhez KLIK-es vezetőnek? Ez utóbbin sem lepődnék meg, látva, hogy milyen színes a kinevezettek listája.
Amúgy borítékolom, egyenként fogják levadászni a tiltakozókat ahogy a megfelelő módszereket családilag is birtokló nagy ember helyezte kilátásba egykor. Lesz itt alkalmatlan tanár, hiányos papírok, elfogult, pöttyös káder, vagy hirtelen pedofillá vált tanerő.
magyarbakancs
Én mindig azt gondoltam ahogy az idő halad az ember mindig okosabb lesz.
Sajnos mindig ugyan azokat a hibákat követi el.
Mindig a történelem ismétli magát.
Mert mindig van hatalom éhes politikus kinek vannak kiszolgálói.
Mert csűrén cseppen.
Hellcat
Mondtam én már nagyon régóta...ez rendszervisszaváltás...ha nem lett volna rendszerváltás a qrbánék lennének ma a legnagyobb komcsik az egész kurva országban.
vonotok
@prime777: De ha eljön e pillanat és tele lesz a pohár, akkor már nem csak egy fecske lesz az utcán.
panellproli
A nyomozás nem csak a tanároknál mŰködik. A tűzoltóknál is figyelik a facebook-ot. És bárki merne kommentelni, amit még Bakondi betiltot, akkor mehet is az utcára.
Lepényleső
Ezek soha ki nem esnek a gyakorlatból? Ők nem,csak a gazdájuk személye változik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.