„A Don hősei nemcsak áldozatot hoztak, de példát is mutattak” – hirdeti „Magyarország Kormányának” honlapja. Áhítatot mímelő gyalázkodás! Évről évre ismétlődik a történelemhamisító, szándékát tekintve jelenünket mérgező és gyermekeink, unokáink jövőjét deformáló hivatalos szófosás, amit a rezsim méltó emlékezésnek hazudik.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Az áldozatok emlékével szórakozni becstelenség. Egy idióta katonai vezetés elrettentő példát produkált (mínusz 20 C fokban - nyári szerelésben, olyan helyen arcvonalat kialakítani). Kik a hősök és milyen példát mutattak?
Csizmás Kond
A legundorítóbb az egész cikkben az, hogy míg a cikkíró a szónoki megfogalmazástól önti magából a butaságokat addig azokat hibáztatja akik áldozatai voltak az egésznek. Aljas és szégyenletes az egész hozzáállás.
hetöndöe
Ja, a mai qrmány szellemi elődei küldték oda "áldozatot hozni" szerencsétleneket.
papa.49
A katonák HÖSÖK voltak, a vezénylőik, meg GYILKOSOK, ez az igazság, semmi keresni valónk ott nem volt, a balfasz vezetés bűne hogy arra a vágóhídra felhajtottak 160-200 ezer magyar bakát, nyáriszerkóban, majdnem csak ,,fapuskával, lőszer nélkül,,!!!
Külön kellene választani ki mit tett akkor és ott...
-gin
@Csizmás Kond: Próbálj kicsit körültekintőbben hazudni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.