Tavaly júliusban a deteki alpolgármester fia baseballütővel vert agyon egy kiskutyát. A fiatal megdöbbentő tettét barátja levideózta, ami néhány hete elkezdett terjedni viharos sebességgel az interneten.

Az állatvédők petíciót hoztak létre, melyben azt követelik, hogy a bíróság ítélje el az alpolgármester fiát  tettéért. A petíciót eddig 37 ezernél többen írták alá és a számuk egyre nő.

A rendőrség nyomoz az ügyben, a fiatal férfi szabadlábon védekezhet. Vasárnap délután mintegy ötven ember tüntetett a házuk előtt.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Imádkozom, hogy végre szülessen már valódi ítélet! Ezt a rohadt férget is így verjék agyon, szívből kívánom neki! Gratulálok a szüleinek, azok is jófélék lehetnek, ha ilyen kegyetlen férget neveltek fel! Az ilyennek megszületni sem kéne, és azt a kapaföldet sem érdemli meg, amit majd ráhúznak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csa-csa
részemről meg elsőnek követelem, hogy ugyanúgy verjék agyon azt a rohadékot ahogy a tetű a kutyussal tette!!!
wagabund
Aki látta a videót, és van szeme, az láthatta, hogy az a hülyegyerek ..."önként, kéjjel ölt, nem parancsra"...a bézbólütő meg a dióveréshez van rendszeresítve...

az anyja szerint jót tett a kutyussal, dícséretet érdemel...olyan kedves gyerek, még lopni sem látták, nemhogy ölni...rágalom az egész.
varirmag
"Az állatvédők petíciót hoztak létre, melyben azt követelik, hogy a bíróság ítélje el az alpolgármester fiát tettéért. A petíciót eddig 37 ezernél többen írták alá és a számuk egyre nő."
Az idiótáját meg kell büntetni, a szüleivel együtt !!

Lehetnének EMBERVÉDŐK is !!! Készíthetnének petíciót az idősembereket gyilkolászók ellen is. !!
fikusz1
@varirmag: Mindez igaz, de ez a cikk egy brutálisan meggyilkolt kis állatról szól. Gondolom, senki nem háborog az idősek elleni erőszakról szóló hírekkel kapcsolatban sem az állatkínzáson. Vagy az állatkínzás talán nem bűn? A védtelen állatok ugyanolyan érző lények, mint az emberek!!!
Desischado
Imádkozom, hogy végre szülessen már valódi ítélet! Ezt a rohadt férget is így verjék agyon, szívből kívánom neki! Gratulálok a szüleinek, azok is jófélék lehetnek, ha ilyen kegyetlen férget neveltek fel! Az ilyennek megszületni sem kéne, és azt a kapaföldet sem érdemli meg, amit majd ráhúznak!
feri57
Ha cigányokról van szó, hamar ellenségek jönnek létre! Nem a kutya sajnálata a céljuk minden roma ellen szól
, mi ez ha nem nyílt rasszizmus!!!
feri57
A csendes nagy többség, mint egy nyolc millióan a nyílt rasszizmus ellen szól, és ne vegzálják Detek egyetlen polgárát se !!! Mert az nép lázítás, egy bizonyos népcsoport elleni uszítás, aminek a médiumok fő felelőssége! LE A RASSZIZMUSSAL !!!
wagabund
aki videózott, az bizony bűnsegédi bűnrészes...ott a helye a tettes mellett.
verum
Azok ellen is tüntetni kellene legalább ekkora vehemenciával, akik a lánctartási tilalom miatt ölték meg kutyáikat!
Semmivel sem különbek, mint ez a senkiházi!
wagabund
@feri57: még nem késő pótolni az ismerethiányt...mi is a rasszizmus, és mióta létezik..

...az evolúció még a homo erectus előtt beszerelte az emberbe a rasszizmust...

(Amikor körbevettek a piacon, mert fehér ember vagyok, és lincshangulat szaga volt a helyzetnek, akkor nem lehetett elmagyarázni, hogy én nem tehetek semmiről...sem a rabszolgaságról, sem az országuk kifosztásáról...)
mindez távol európától...a fehérember igencsak gyűlölt szín...
fikusz1
@feri57: Nem arról van szó, hogy ki követte el ezt a borzalmat, hanem hogy mit követett el! Ha valaki eg ártatlan állat életet iszonyatos kínok közepette elveszi és ezt még élvezi is, a bőrszíntől függetlenül lakoljon érte! A felelősségre vonás elől nem lehet rasszizmust kiabálva kibújni! Meg kell nézni az eredeti videót, ahol nincsenek kikockázva a legszörnyűbb részek!
feri57
@fikusz1: Heló ! A kutyus él ha vejbe vágta volna igazából, már nem élne, de él a kutya. Itt uszításról van szó, rasszista uszítás tipikus fajtája, Ne dőlj be ezeknek a rasszista hordáknak.
fikusz1
@feri57: Nagyon-nagyon félre vagy informálva vagy szándékosan tagadod a nyilvánvalót! Pontosan azért háborodott fel a közvélemény, mert ez az embernek nem nevezhető lény brutális kegyetlenséggel meggyilkolta a kutyát, és mindezt zenével kísérve videóra vette. Ne haragudj, tovább nem próbállak meggyőzni a nyilvánvalóról. Úgy tűnik, személyes érintettséged nem engedi, hogy reálisan, tisztán láss. Sajnálom...
Bercifiu
Megnéztem a videót, ez nem rasszista uszítás, de még egy ilyen rohadt szemét gennyláda apja mer nyilatkozni, hogy nem így nevelték.
Hol a franba van az igazságszolgáltatás, hogy nyolc hónapja nem tudtak dönteni.
Ezzel a rohadékkal kellene azt tenni, amit ő a kutyával.
bence
Szemet szemért ! Ezt a büdös férget is csak jól agyon kéne verni ! Milyen igazságszolgáltatás az ahol egy gyilkos szabadlábon védekezhet ! Már régen börtönben lenne a helye az ilyen szemétnek !
Peller Anikó
Ez a marha cigány volt? És a hülyéje agyonverte a kutyáját? Embertelen dolog, meg kellett volna mérgeznie mint a levéltetveket vagy agyonszúrni egy nagy disznóölő késsel a nyakánál és kivéreztetni ahogy azt a disznóölő fesztiválon kell. Aztán már lehet is bedarálni a saját belébe, kutyakolbász, jó lenne még ha nincs mit enni.

Persze előzőleg árammal érzéstelenítenie kellett volna.

Így már tuti, kutyvédő buzikák?
Pálinkás Pál
@feri57 mert az évszázadok alatt kivívtátok magatoknak!!! Szegregáció,az a megoldás,ha ismered ezt a bonyolult szót!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.