Az mno.hu értesülései szerint a Ferencváros két magyar játékosa vasárnap hajnalban balesetet szenvedett. A klub közleményében elismerte, hogy Varga Roland vezette az autót, utastársa pedig Busai Attila volt. Mindketten alkoholt fogyasztottak.

A Ferencváros labdarúgócsapatának két magyar játékosa, szombatról vasárnapra virradó éjszaka, hajnali két órakor, a második kerületi Kútvölgyi úton betonfalnak ütközött.

A gépjármű összetört, és az összes légzsák kinyílt. Szemtanúk szerint a játékosok ittas állapotban voltak, egyikük a jelenlévőkkel szóváltásba keveredett. Az eset kapcsán rendőri intézkedés történt.

A Fradi.hu-n megjelent egy közlemény:

A Ferencvárosi Torna Club két labdarúgója szombatról vasárnapra virradóra Budapesten közlekedési balesetet szenvedett. A két játékos, az autót vezető Varga Roland és utastársa, Busai Attila a történtekről azonnal tájékoztatta a klub vezetését. A sportolók arról is beszámoltak, hogy mielőtt kocsiba ültek volna, kisebb mennyiségben alkoholt fogyasztottak, azonban mindketten úgy érezték, az elfogyasztott ital már távozott a szervezetükből. A felelősséget mindenért vállalják a hatóságok előtt, egyben nagyon sajnálják, hogy ilyet tettek. Az FTC az érintetteket felelőtlenségük miatt természetesen súlyosan megbünteti a labdarúgó csapat házirendje szerint, a büntetés mértékét azonban a klub és a játékosok magánügyként kezelik.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Képzelt riport egy focista-fal találkozóról:
A kemény alapozásnak köszönhetően csapatunk lendületesen indult. Mindenki a helyén volt. Roland vezető poszton játszott. Bár volt némi bizonytalanság a játékban, de hozzá szokott az ilyen helyzetekhez. A cikk-cakk stratégia bejött. Éreztük hogy megállíthatatlanok vagyunk és ha kell elmegyünk a falig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
Példás büntetést a NEMZETI ELITNEK. De azonnal.
eszegfu
Valahogy ugy gondolom, hogy ez akkor magánügy, ha csak saját magukat veszélyeztetnék. Csupán a szerencséjüknek köszönhetik, hogy emberéletben nem eset kár! Mivel az ember nem alkoholszondával születik, igy ne azon "gondolkodjon", hogy milyen keveset ivott, vagy már kiment belőle az alkohol, mert ezek egyike sem "méri" a szintet, hanem egyetlen korty után se üljön be vezetni!!! Hivja a sofőr-szolgálatot! Mindenképpen felelőtlennek tartom mindkét embert!
volvós
..." a büntetés mértékét azonban a klub és a játékosok magánügyként kezelik.."

Ez IGEN !!! Tehát az ejnye-bejnye nem kerül nyilvánosságra
Pedig milyen szépen hangzana, hogy a fradi( falábú ) 2 focistája
büntetésböl ujraépítik a megrongált betonfalat, a jogsi meg pár évre
bevonva, majd egy szigorított PAV II -es vizsgára kötelezés...
Na bunkócskáim, lehet a nem létezö agyatokkal gondolkodni..
vonotok
@human: Azzal együtt kellene elítélni akire Te is gondolsz.
sokanvagyunk
Az utas miért ne fogyaszthatott volna alkoholt?
dömdödöm
Szeretnénk látni hallani a ügyészségre való továbbítást vádemeléssel majd értesülni az ítéletről amit a sofőr kapott . Az utas nem érdekel senkit , belső ügyként kezelhetik .
Ittasan elkövetett járművezetés vétsége vagy bűntette ,közúti veszélyeztetés . Ennyi !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.