A jenkik megint feltaláltak valamit, amit a világ képtelen betiltani, mert mindenkinek jó, igaz, a legjobb az USA-nak és Sorosnak. Ha jól értettem, a génmanipuláció után az amerikaiak megint feltaláltak valamit, amit a világ be akar tiltani, de nem fog neki sikerülni, mert a találmány mindenkinek jó, persze az amerikaiaknak, de főleg a Sorosnak a legjobb. Ugyanis az Uber mögött is a „tudjátok kik” állnak. Naná. Gondolod, ha nem ők állnának az Uber mögött, akkor hagynák az amerikaiak, hogy nagyra nőjenek? Nem küldték volna már régen rájuk az USS Ronald Reagant, ami egy 9. Nimitz osztályú nukleáris repülőgép-hordozó? Jelentsen is ez akármit? Vagy néhány drónt Barack Obama személyes jóváhagyásával?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Minden nagy elme az USA-ban lett valaki.
Főleg ha Magyar származású volt az illető.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: ja, és enem is leballibsiszeznek a fideszes efftásak...:)) Röhej...:)) Ők a legnagyobb bolsik...
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Tokmindegy, hol allsz, nem a fide$$ oldalan, es ez nekem mar boven eleg...:o)) (Most mondjam, hogy mindketten a toketlen ellenzekhez tartozunk igy-ugy? Mer kb. igen...:o))))
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Ja, nekik meg papirjuk is - volna, ha leporolnak a regi tagkonyveiket...:o)))
Butautáló
@Pálinkafőző Rézüst: @karma1: Már bocsi, de ki az a Hernyó? :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.