Csepelen lett közmunkás a fekete ruhás nővérként ismert Sándor Mária, aki jelenleg is a Csepeli Strandon végez munkát – értesült a csepel.info.

Sándor Mária korábban pénzbírságot kapott, melyet nem volt hajlandó megfizetni, tartozását legalább két nap közmunkával róhatja le.

A(z ezek alapján nyilván teljesen semleges értékeket valló) csepel.info azt is megjegyzi, hogy

természetesen a fekete ruhás nővér minden lépését szimpatizánsok valamint a balliberális pártmédia, a Népszabadság, az RTL Klub valamint az Origo is figyelemmel kíséri és folyamatosan dokumentálja.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Így kell ezt csinálni fijjuk, ha valaki javítani szeretne az elfuserált dolgaitokon meg kell alázni. Nem tanultok semmiből, ő pedig ettől még erősebb lesz. A felmenőitek elvbarátai a szomszédban is így tettek, börtönbe zárták az akkori rebellist, naphosszat zsákoltattak vele a börtönben, túlélte, a példája pedig titeket él túl, és sajnos a jóslata is kezd beérni. Vaclav Havel volt az illető.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Lombot ekkora figyelem kozepette mar nagyon regen nem soportek - vagy talan sosem...:o))) Plane telen, majdnem hoban...:o)))
kukac50
Büszkék lehetünk Sándor Máriára,hogy még ezt is vállalta!

Az igazságszolgáltatás meg nem ér egy kalap szart sem!

Sándor Máriát megbüntette,mert nem volt engedélye, a taxisoknak sem volt azokat miért nem büntetik? Be vannak szarva?
Csizmás Kond
@kukac50: mindenki arra büszke akire vagy amire akar...de ha egy nővér úgy akar a betegek gondjain segíteni hogy hirtelen felindulásból otthagyja a nővéri állását és a betegeket majd kiáll tünteni és forgalomkorlátozni akkor szerintem kétséges az elmeállapota.
kukac50
@Csizmás Kond: Nem értek veled egyet. Van amikor betelik a pohár.
Az Én lányom is egyszer megkérdezte Tőlem kiállok e mellette,mert az otthonban verik a betegeket és a pénzüket lenyúlják,jelenteni akarja. Kiálltam, 3 évig tartott az ügy a vezetők le lettek cserélve a lányom még ma is ott dolgozik huszon pár éve van ott.
Butautáló
@Desischado: Még a maradékot sem ehetné meg utána...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.