Az eszéki városi tanács kedd délelőtti ülésén döntött arról, hogy alig 100 ezer kunáért Mészáros Lőrincé az eszéki focicsapatot működtető társaság 46,6 százaléka. – írja a Magyar Narancs.

A csődközelben levő klubért egyetlen érvényes ajánlat érkezett az eszéki városházára: a Mészáros és Mészáros Kft.-től. A kiírásban nem szerepelt minimálár, így a felcsúti polgármester 100 ezer kunát ajánlott az önkormányzatnak a klub 46,6 százalékáért.

Mészáros és egy eszéki üzlettárs, Ivan Meštrović az NK Osijek több mint 90 százalékát tudhatja magáénak, ha az eszéki vízművek, a csődeljárás alatt álló városi bank és egy városi cég részesedése is átkerül az új befektetőkhöz; a maradék, nagyjából 10 százaléknyi részvény magánszemélyek tulajdonában van.

– írja a Magyar Narancs, akik kedden a helyszínen követte végig, ahogy megszavazzák az eladást.

Az ülésen Jaroslav Pecnik, a baloldali ellenzék képviselője azt mondta, hogy szerinte Mészáros Lőrinc „alvilági üzletember”, a magyar miniszterelnök bizalmasa, és ennek fényében elővigyázatosnak kell lenni a tulajdonosváltáskor. Erre a többi képviselő úgy reagált, hogy örüljenek annak, hogy egyáltalán jelentkezett valaki a csőd szélén tengődő klub megmentésére. A polgármester, pedig magyarul mondott köszönetet a felcsúti befektetőnek. Azt nem tudni, hogy került képbe Mészáros Lőrinc a klub megvételénél.Mészáros Lőrinc bevásárolta magát az eszéki focicsapatba

A Mancs újságírója megszerezte azt a kétmillió eurós banki igazolást, amellyel azt bizonyították, hogy van pénzük a felmerülő költségekre. Az igazolást az OTP bicskei fiókjában állítottak ki tavaly december 22-én. Az OTP meg ugye Csányi Sándor MLSZ-elnök érdekeltségébe tartozik.

Mészáros a tervezetében szerepel a klub megerősítése, a focicsapat jó szereplése, majd nemzetközi porondra való kijutás és válogatott labdarúgók kinevelése. Természetesen az aduász a végére maradt: készen áll a város stadionjának a felújítására vagy egy új építésére.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Erre izgul fel a két here, ez látszik a fényképen is.
Stadion és napraforgó nagyhatalom leszünk, meglátjátok!
Az országot pedig "Stadiungarn" névre keresztelik a két hülye gumibabája miatt!
:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bedécs LÁszló
@volvós: ::mese a telhetettlen kisgömböcről.
Butautáló
@Bedécs LÁszló: Hű de kurva büdös lenne! De szívnám mint Stohlbuci a kokót! :))
Lepényleső
Erre mondják,hogy pénzmosoda,ahol minden harmadik forintot legálissá lehet tenni,de megéri,
mert egy sem az övé?
Toby
Meg sem fordult abban a gázrohasztó nano-agyában, talán munkahelyeket is lehetne teremteni ithon ?
justhpeter
@Toby: Igazad van, a történetnek ez a része az igazi bűn. Viszont semmi különleges nincs benne, mert attól senki ne várjon munkahely teremtést, aki dolgozni sem szeret. Kétségtelen, mutyiból és lopkodásból jobban meg lehet élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.