A Magyar Taxisok Szakszervezetének elnöke szerint a taxisok kénytelenek folytatni demonstrációjukat, ha szerdán sem javítanak a helyzetükön.

Czifery Csaba, a taxistüntetés egyik szervezője az M1 szerda reggeli műsorában hozzátette: ha jövő hétig sem döntenek számukra kedvezően, Budapest több pontján is demonstrálnak majd.

Kiemelte, hogy a taxik ellenőrizhetőek: ha valakinek problémája adódott a szolgáltatással, reklamálni tud a fogyasztóvédelmi hatóságnál, a Budapesti Közlekedési Központnál vagy az adóhatóságnál, ha pedig valamit az autóban hagyott, azt vissza lehet keresni. Czifery Csaba azt is mondta, hogy az Ubernek nincs diszpécserközpontja, ami szabályellenes.

A taxisok hétfő reggel óta akadályozzák a forgalmat az Uber közösségi személyszállító szolgáltatás ellen tiltakozva. Tüntetésüket előre nem jelentették be.

Hétfő este a taxisok bejelentették demonstrációjukat, ezt a rendőrség tudomásul vette. A tüntetést szerda éjfélig jelentették be.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az nagy baj, hogy némi helyzetfelismerési készség és intelligencia nélkül nem igazán népszerűek. Nem lenne baj, ha csak az arra képesek szólalnának meg.

http://24.hu/belfold/2016/01/19/betamadtak-a-...
wagabund
Marhanagyot csalódnék a hatalomban, ha pár tucat alulművelt, fegyelmezhetetlen, tárgylóképtelen sofőr sarokbaszoríthatná...
...ebben az esetben teljesen felesleges bármilyen nagymellényű megmondóember...bukta van az egészségügyben, az oktatásban, a lakásépítés-finanszírozásban, most meg pár tucat hőzöngő sofőrrel...
a migránskerítést milyen hatásosan megoldották, akár minisztercserével, ezt a néhány közhangulat-rombolót pedig nézik? kormányülés kell hozzá? mi van itt? Az összes külföldi adó elsőnek hozza a hírekben...
Bercifiu
Én minden szelet kenyér után adózok / AFA/ ezek a gecik meg talicskázzák a pénzt Hollandiába, meg saját zsebre, szennyezik a levegőt, rongálják az utakat.
Bakondy efftár ide kellene irányítani a karhatalmat, hogy a súlyos adótörvény sértést megszüntessék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok