Mindössze egy havi 50 720 forintnyi értékű telekomos mobilnet-szerződést bontott fel december 31-ével a Miniszterelnöki Kabinetiroda az Ákos-botrány miatt – számolt be  a hvg.hu.

A szerződést még 2013-ban kötötte a minisztérium elődje, a Miniszterelnökség és határozatlan időre szólt. Az aránylag alacsony érték ellenére így is ez volta tárca legnagyobb mobilnet-szerződése. A 2013 áprilisa óta élő Vodafone-előfizetés havi nettó összege mindössze 25 ezer,  míg a 2014 januárja óta élő Telenor-szerződés értéke pedig 45 ezer forint.

Mint ismert, a kormány azután sértődött meg a Telekomra, hogy az felbontotta szponzori szerződését Kovács Ákossal. Az énekes nőkkel kapcsolatos kijelentéseivel ugyanis nem tudtak azonosulni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Roggyantóni milyen szolidáris az ákoska cicussal...
Csak aztán Cilike meg ne tudja, az " éjszakai ülést "
( a közös...ülést ! )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Hogy ezt a tró-gánt miért nem rúgta agyon a tehén, süldőmalac korában...
nezelodo
@prime777: Eszembe sincs piedesztálra emelni a Simicskát, nagyrészt neki köszönhetjük sok minden mellett Orbánt. Mégis van valami nagyvonalúság benne szarrágóékhoz képest, persze valószínűleg saját érdekében.
prime777
@nezelodo: Kiesett a mézescsuporból.
És persze,hogy ez nem tetszik neki,és igen,csak is a saját érdekeit nézi.
Fradigege
Hanuka miniszter gyenge produkciója. Baromi nagy áldozatot és példamutatást kíván ez a tett. A T-mobil-nak csak ennyit kellene szólnia: Hány kiló vagy Tóncsikám? Kemény üzleti partner lehetett ezzel az 50 ezerrel eddig.
hetöndöe
@nezelodo: Qrbán nem tudja letagadni a putris múltját,ezért nem is tudja elviselni maga körül az intelligens úriembereket.Hiába az egyetem,csak egy faluvégi suttyó maradt.
Desischado
Szegény Telekom, vajon mi lesz most vele?
@hetöndöe: Ne csodálkozz, kutyából nem lesz szalonna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.