A Demokratikus Koalíció szerint a Szijjártó Péter külügyminiszter hatáskörébe tartozó Eximbank az utóbbi hetekben a Fidesz kifizetőhelyévé vált.

A párt szóvivője a sajtóhírekre reagálva csütörtökön sajtótájékoztatója után azt mondta az MTI-nek, a kormány bukása után ki fogja vizsgálni az ügyeket.

Gréczy Zsolt úgy fogalmazott: korábban az Eximbank adott pénzt Andy Vajnának arra, hogy megvegye a Fidesznek a TV2-t, most pedig a sajtóban megjelentek szerint 16 milliárd forintot adnak egy cégnek, amelynek a tulajdonosa Rogán Antalhoz, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterhez köthető.

A DK úgy látja, hogy a Fidesz elárulta a magyar embereket, hiszen a fideszes kevesek, rokonaik és szomszédjaik 5 éve gazdagodnak a sokak közös vagyonából – jelentette ki. A DK felelősségre fogja vonni azokat a keveseket, akik a sokak adóbefizetéseiből gazdagodtak meg – jelentette ki.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@human: 14:22-re Ja! Beáldoztak egy kisstílű hülyegyereket, oszt mire jutottak? 2/3-dal nyert a fityisz.Népszavazás is volt. Ki nyert? A fityisz...
human
@adrenalink: Igen, mert a "balfék" bal oldal hagyta működni az igazság szolgáltatást. Bezzeg Orbán. Na ő szakított ezzel a gyakorlattal és gyakorlatilag megszüntette a számonkérés lehetőségét, ha fideszes politikusról vagy családtagról van szó.
agnes200
Hajrá DK! Lesz némi teendő, ha tényleg nyerni tudnának valahogyan.
human
@agnes200: Egyedül nem fognak tudni nyerni. Ha nem lesz széleskörű összefogás (a jobbikot nem értem bele), akkor bár kevéssel, de a fidesz fog nyerni.
adrenalink
@human: 20:43-ra Dehogy szüntette meg a számonkérés lehetőségét! Megmondta, lehet feljelentést tenni. Csak nem hangsúlyozta, hogy Handó Tünci a bíróság, Potty Peti meg az ügyészség feje je je je.../Beatles/:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.