Már megvalósíthatósági tanulmány is készült arról, hogy egy Etyek–Bicske vonal hogyan köthető össze a felcsúti kisvasúttal.

Orbán újabb álma teljesül: meghosszabbíthatják a felcsúti kisvasutat

A Figyelő birtokába jutott az a megvalósíthatósági tanulmány, amely azt vizsgálja, miként kapcsolható be egy Etyek–Bicske vonal a fővárosi nagyvasúthoz, és hogyan köthető össze a felcsúti kisvasúttal.

Nem könnyű szakmai érvekkel alátámasztani a bővítést, ugyanis egy uniós pénzből finanszírozott tanulmányból kiderül, Bicske és Etyek között napi 80 buszos utas van, Etyek és Alcsút viszonylatában pedig csak 30. Az adatok szerint egy átlagos napon 1340-en buszoznak Etyek és a főváros között. A szakemberek nagyjából napi 400 utassal számolnak Budapest felé. A gond mindössze annyi, hogy az etyeki sínek nem vezetnek a főváros felé.

A legvalószínűbb verzió az etyeki csatlakozás megoldására a bicskei bekötés lenne, amely 8 milliárd forintos költséggel járna. Ennek fényében Bicskén már úgy korszerűsítették az állomást, hogy képes legyen fogadni a felcsúti mellékvasutat.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Minden fontosabb a Cezaromániás, és Megalomániás vezérnek, mint az, hogy normális Kórház épületek, és benne jól képzett orvos, szakszemélyzet legyen.
Megfelelő lehetőség legyen azon fiataloknak ki szakmát, főiskolát, és egyetemet tudjon végezni.
eszegfu
Én még a legjobban utált embernek sem kivántam, hogy valami baj érje... de nekem most szakadt el a cérna! Száradjon O.V-re a kisvasutja a sinekkel együtt!!! Az egyik unokám (6éves) kórházba került, 2 napig vizsgálták, majd kivették a vakbelét...szülei a földön felváltva alszanak. Most meg hallom a hirt, hogy a mütét utáni gyógyszerek beadásának idejét mindig "eltolják" 1-1 órával, hogy elég legyen, mert már nincs több gyógyszer. Nem is értem, ha a 24 óra alatt 3x kell bevennie a gyógyszer, és most 2x is elegendő?! Akkor miért nem 2x bevételt irnak elő?! Nyilván az előbbi a valódi gyógyulását segiti elő, mig ez utóbbi csak éppen elég az élethez?! Utálatom igazán most tetőzött!!!
Everest
Azt teljes mértékben elfogadom, h az ellenzékiek fel vannak háborodva ezeken az eszement őrültségeken..., de kérdezem én... a hívei a párttársai, h ne is hívjam őket elvtársainak, vmint a szavazói... ! Mit gondolnak mindezekről? Van-e véleményük? ...és ha van?...akkor az mi? Minden OK. ha a főnök ezt szeretné? Szabad ezt? Normális ez így?
Január
@Levendula: Fogadd őszinte részvétem. Édesanyádnak legyen könnyű a sír, lelke leljen megnyugvásra!
eszegfu
@Everest: Erre én is kiváncsi lennék, de nagyon!!! Valamiért "eltüntek"...
kukac50
Nem Felcsútra kell költeni,hanem az egészségügyre iskolákra!
Bebizonyította a Fidesz,hogy a Klikk által felügyelt oktatás úgy szar ahogy van!
A helyben levő önkormányzatoknak adják vissza az iskolák üzemeltetését a pénzzel együtt.
Helyben tudják mi mikor hogyan kell.
A Klikket meg oszlassák fel mert értelmetlen az egész.
Amihez a Fidesz hozzányúl az tovább rosszul működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.