A Miniszterelnökséget vezető miniszter cáfolta a Figyelő értesülését, miszerint a trafikpiachoz hasonlóan alakítaná át az alkoholkereskedelmet is.

Szó sincs Nemzeti Italboltról, hacsak nem tekintünk annak minden kocsmát, viccelődött Lázár János a csütörtöki Kormányinfón.

A Figyelő csütörtöki számában arról írt, hogy a parlament tavaszi ülésszakán az Országgyűlés elé kerülhet olyan törvénymódosítás, mellyel kimondanák: alkoholt csak meghatározott, speciális értékesítési jogosítvánnyal rendelkező árusítóhelyeken lehet majd vásárolni.

A parlament honlapján megtalálható törvénymódosítási tervekből egyelőre annyi körvonalazható, hogy a kormány egyebek mellett a jövedékiadó-törvény újraírására is készül (a táblázatban a 37. ponttal jelzik). Ebbe a nemzeti italbolt "intézményrendszerének" kialakítása is belefér, de a gazdasági hetilap azt is írja: érdemes lesz figyelni továbbá azt is, hogy a szeszesital-gyártásban milyen új szereplők bukkannak fel.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Pedig meglesz ez is, a nemzeti pia boltok !
zöldszem
De bizony, hogy megcsináljátok! Tudva lévő volt, hogy ez még hátra van. Csak azt nem tudom, hogyha ez is megvan mi következik... Talán a temetésre félre rakott forintok... A MANYUP után simán eltudom képzelni.-:(((
Össze is szarnátok magatokat, ha az ital mutyit nem csinálnátok meg!
Tolvaj szemetek!!!
dr. prédikátor
Ezentúl lesznek majd nemzeti becsületsüllyeztők!!!Hajrá fütyi-sz banda!!!nemzeti alapon lehet majd jól berúgni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.