A Fidesz arra szólítja fel a Demokratikus Koalíciót (DK), hogy saját elnökénél, Gyurcsány Ferencnél kezdje a kifizetőhelyek utáni vizsgálódást.

A kormánypárt parlamenti frakciója az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményével a DK szóvivőjének szavaira reagált. Gréczy Zsolt sajtóhírekre hivatkozva azt mondta, a Szijjártó Péter külügyminiszter hatáskörébe tartozó Eximbank az utóbbi hetekben a Fidesz kifizetőhelyévé vált. A DK a kormány bukása után ki fogja vizsgálni az ilyen ügyeket – közölte.

A Fidesz viszont azt írta, hogy Gyurcsány Ferenc milliárdos megbízást tett zsebre Brüsszeltől és "a napokban szedett ki egy másik milliárdot" egy olyan cégből, amelyet az MSZP-SZDSZ kormány idején politikai kapcsolatai által privatizált és hizlalt fel.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Délután 4-kor egyre idegesebbé váltam. Először nem értettem miért, aztán rájöttem: csak nem eltelik egy nap Gyurcsányozás nélkül..!? Mi van itt???
Aztán hirtelen helyrebillent a világ, a dolgok visszatértek a megszokott kerékvágásba: szólt a Fidesz, hogy Gréczy faggassa ki a főnökét, ha a kifizetőhelyek érdeklik... Hát, jó. Most már nyugodtan alszom el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@Desischado: sajnos ebben tényleg mi vagyunk a hibásak. Bár araszolva de mindent véghezvisz ez a rendszer. Mert rendszer sajnos. És látjuk, hogy bármit megtesz, mert gátlástalanok. És azt is látni, hogy riportjaikban is lekezelő stílusban oktatják ki a kérdezőt és néznek bennünket hülyének. De felhivom a figyelmet, hogy addig amig demokráciáról vizionál Orbán, mert ugye nálunk az van - mondta péntek reggel - addig meg lehet tenni, hogy bejelentés nélkül tűntessenek. Látjuk a taxisok erejét elnézte, megijedt, hogy elterjed nagyobb méretekben is. És ne jelentették be. Hol van az tökös társaság akik a demokrácia árnyékában tüntettek. No nem gondolom, hogy 100 millios kárt okozni, és azt sem, hogy lövöldözni kellene. De Orbán passzív reakciói szerintem a lopott vagyon féltéséből adódik. És igy nekik van több több veszteni valójuk. Mi mondhatjuk már, :"csak a láncainkat veszthetjük. Ha mi vagyunk paszivok abból nem lesz semmi. Még a sör is megmelegszik...
Desischado
@Vizual: Tökéletesen igazad van. Simán térdre lehetne ezt a bagázst kényszeríteni, ha csak akár fél millióan kimennének az utcára. Már láthattuk meghátrálni ezt a rablóbandát. Mi vagyunk az oka annak, hogy ennyire vérszemet kaptak, mert mindent lenyelünk. Várom kiváncsian, mikor fogy el a nép türelme? Mi kell még ahhoz, hogy kiboruljon a bili? Mert akkor orbánéknak régen rossz lesz. És abban is igazad van, hogy az összeharácsolt, lopott vagyont féltik, meg a hatalmat! És ezt csak az emberek tudnák megállítani. És ha támadna egy vezető, aki mögé be tudnának állni, itt pillanatok alatt zendülés lenne! Csak már ott tartanánk! Én sem erőszakot akarok, isten mentsen tőle! De ezek szép szóra nem fognak lemondani, és eltakarodni! Sajnos!
verőce21
E fagyos reggelen arra ébredtem, hogy a lipsikommandó ismét csak Fecót isteníti.
Pátyolgassátok szegényt, mert igen nagy erőfeszítéseket tesz, hogy a következő kormányzati ciklusban is képviselői mentességet élvezzen. Nagy szüksége van rá, a magyarok csődbe döntőjének.
aremy
@Szeparepa2: jó jó ő a hibás de ki a faszagyerek?
aremy
@Szeparepa2: és a verőce no meg a brigás is igaz ők már felnőttek te hát nem gyerekek csak faszok.bocs az erős?magyarságért.
tutajos
@Szeparepa2: Tudta?
Orbán Viktornak manapság súlyos politikai kérdések nyomják a vállát, például, hogy mennyi fokhagymát kell keverni a házikolbászba, hogy minden nemzetközi tárgyalásán undorral forduljanak el tőle az állam- és kormányfők, és hogy miképp tudna még többet elvenni a szegényektől a családi vagyonának gyarapítása érdekében. Ilyen bel- és külügyi célok eléréséhez persze épp megfelelő munkatárs Szijjártó és Rogán, Lázár már csak habony a tortán.
Nem?
De!
"Na, ugye!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.