Több mint 16 ezren tiltakoznak a közoktatás helyzete miatt, a kormány mégsem foglalkozott még velük. Igaz nem is zártak le egyetlen utat sem. Lázár János szerint ne a tanárok mondják meg, mi legyen. Szerinte az elmúlt 10 évben bizonyos tárgyakban folyamatosan romlik a magyar diákok teljesítménye, és „ha a gyerek teljesítménye romlik, akkor ott a pedagógus munkája is kérdéses”.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
...sem az orvosok, sem az ápolók, sem a taxisok, senki... Még csak véletlenül sem azok akik északmai tudással rendelkeznek. Ezért vagytok ti, na meg Habony aki megmondja mi a jó a polgároknak... Szemét sunyi, akasztófára való!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
LÉZERKE az asszony is így látja vagy Ő egy kiemelt iskolába tanít ahol minden megvan.
papa.49
Lézeres az már látható az eltelt 5.3 év alatt TI NEM ÉRTETEK AZ OKTATÁSHOZ, TALÁN AKI NAP,MINT NAP FOGLALKOZIK VELE TÖBBET ÉRT HOZZÁ NÁLATOK!!!
nyanya001
Egyenlőre 16 ezren nem értenek egyet veletek !
Lesz ez több is !
zöldszem
@Rumcájsz:"A tankönyvek kicserélve ugye?" Ki bizony!!!-:((((
kepkezelo.com/images/dm2taezjst9whdi2l91h.jpg

Megkérdezném azért az Oktatási államtitkárnőt a Czunyinét, hogy ők mi a jó @va annyukból tanultak? Csak nem lehetett a régi rendszer rossz, ha ők ilyen "nagy tudású" emberek? lettek!
Hellcat
Most már biztos vagyok benne, hogy a Lázár nem érdemel tárgyalást...egyből lámpavas...ekkora pofátlan köcsög nincs még 1. Lázár csak megsúgom, te paraszt, hogy a szavazópolgárokat szidod...akik felhatalmaztak...akik nem mellesleg többen vannak. Mert ha pár szár jó markos tesitanár odamegy a házadhoz és összecsukják a nagy pofád akkor mi lesz? Meg is érdemelnéd...te rohadék. Eszem megáll...fel sem fogom, hogy a tanárok ezt hogy tűrik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.