A kormány mostantól zéró toleranciát hirdet az Uber sofőrjeivel szemben, legalábbis az adózás tekintetében – jelentette ki Tállai András adóügyi államtitkár pénteki sajtótájékoztatóján.

Tállai ráuszítja a NAV-ot az Uber-sofőrökre

Tállai közölte: a NAV tájékoztatót jelentet meg, melyben egyértelműen leírják, mi a teendője egy Uber-sofőrnek, hogyan adózhat a tevékenysége után. Az adóhatóság kikérte azok nevét a szolgáltatótól, akik az Uber kötelékében végeznek személyszállítási tevékenységet, a mai naptól fokozottan ellenőrzik őket – írja az Origo.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Már megérte, hogy te is felfelé buktál, ennél nagyobb adócsalók ne legyenek ebben az országban, zsírfejűkém...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Szókrakész: Ez a kepesseg nem volt meg bennem , de muszaj volt valamit kitalalnom arra, hogy ne nyuljak melle, amikor a nyelvtudasom meg csak jo kozepes volt. Tanultam pszichologiat, a testbeszedrol is, es a tanaromnak koszonhetoen arrol is, hogy az emberek belso vilaga hogyan valtoztatja meg a kulsejuket. (Engem peldaul nem lehet hipnotizalni.)
Az elso idokben inkabb vedelemkent hasznaltam ezt a keszsegemet, mara mar csak viccbol, szorakozasbol. Az esetek 85-90 %-aban jo volt a meglatasom.
Ezzel egyutt soha nem bantottam meg senkit sem, csak ha negativitast ereztem az illetobol, akkor kerultem a tarsasagat. Egyszeru...:O))
eszegfu
Már meg is jelent a Nav honlapján az Ubertaxis vagyok, mit kell tennem?... valami hasonló cimü tájékoztató! Most lettek egyenlő eséllyel rendelkezők az Uberesek és a taxis vállalkozók... ha ezt képes a Nav betartatni, ellenőrizni, akkor bizony az Uberesek nem lesznek olcsóbbak, sőt eleve a bevétel 20 %-nak "leadásával" elvileg drágábbaknak kellene lenniük, mivel a jelenleg valamilyen vállalkozásban müködő taxisoknak tudomásom szerint már nincs ilyen "leadási" kötelezettségük.
Szókrakész
@karma1: Ugyanazt teszem.
A testbeszédből, mimikából lehet elmondani, hogy ki miként gondolja a mondandóját.
Hogy az tényleg saját vélemény, vagy csak hazudik, a kifelé való megfelelésre törekvés...
Én jobban szeretem a személyes "találkákat", mert ott azonnal megérzem a kisugárzását.
Bennem ez fejlődött ki az idők során.
S ha még a lányom is velem van, akkor az már majdnem felér egy DNS teszteredmény pontosságával.
Ő tuti látja az aurát is, csak nem mondja.
De viszont nagyon vevő a kisugárzásokra. Ha negatív az illető, akkor szinte belém bújik, állandóan azt mondja menjünk, ...Tehát jelez, üzen.
kukac50
Ne a NAV-ot küldje rájuk hanem egyenlő feltételeket szabjanak a taxisoknak és az ubereseknek. Mind a két szolgáltató egyenlő meghatározott áron szolgáltasson.
Egyiknek megkötötték a kezét a másikét nem ez igazságtalan volt.
karma1
@Szókrakész: Igen, ez teljesen igy mukodik...:o)))
Toby
A kubatov-lista döntött, a rabló taxisok még jók lehetnek székházőrzésre !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.