Azt mérlegeli a NAV, hogy kell-e adóellenőrzést tartania L. Simonék cégeinél. A nemzet feljelentője szerint kellene, mégpedig a politikus feleségének a földvásárlásai miatt.

Az origo.hu cikke szerint közérdekű bejelentésként értékelte a NAV a be- és feljelentéseiről ismert Tényi István jelzését, és megindította a bejelentés elbírálását. A slusszpoén, hogy (kapaszkodjanak) március végéig vizsgálják azt, hogy kell-e vizsgálódniuk.

Még a Blikk írta meg, hogy Gárdonyban 198 hektárt, Seregélyesen 36 hektárt, Nadapon pedig további 10 hektárnyi földet vitt el L. Simon felesége az állami árverésen. Így a fideszes politikus üzlet- és házastársa összesen 278 hektár föld tulajdonjogát nyerte el a Velencei-tó környékén. Szerződéskötési díjakkal együtt összesen 281 millió forintot kell fizetniük. L. Simon László azt is nyilatkozta, hogy hitelt kell felvenniük a törlesztésre.

Az ismert, hogy L. Simon és Tállai András (NAV vezető) is ugyanannak a kormánynak tagjai, de ez bizonyára nem jelent semmit, ismerve a NAV függetlenségét és a korrupció elleni kíméletlen hozzáállását.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prime777
Hát ez jó.
Megvizsgálják,hogy megvizsgálják-e őket. 8-)
Eszem megáll.
Ennyire baromállatnak nézni a magyar népet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Szókrakész: A képét elnézve nincs rajta bőr, maximum szaru.
Szókrakész
@justhpeter: Biztos, hogy kell a végére az u betű?
evacica
Nem csak L.Simont, de a többi díszmadarat is kéne vizsgálni vajon honnan is van ennyi pénzük? Persze nem ennek a NAV nak mert ez minden csak nem független és nem korrekt, ha ezekről van szó!l
human
@evacica: Egy Orbán által szelektált arisztokrácia építése zajlik. Legalábbis ők így nevezik ami 5 éve még pofátlan fizetés, korrupció és lopás volt nekik. (Néha érdemes a jobb oldali elemzők, újságírók vitaműsorait nézni.)
papa.49
@justhpeter: De, legalább 1 méter magasra!!!
evacica
@human: Szegény Magyarország ahol ilyenekből lesz a jövő arisztokráciája! Az igazi magyar arisztok4rácia forog a sírjában, az utódaiknak meg pirul az arcuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.