Nem volt hely a kórházi osztályon ezért a beteg a padon töltötte az éjszakát a budapesti Szent Imre kórházban.

Az Index cikkéből kiderül, hogy a beteg péntek hajnalban erős hasmenés és folyamatos hányás miatt ment be szüleivel a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára. Ott megvizsgálták, majd bekötöttek neki egy infúziót. Azt mondták neki, nem nagy a baj, így nem kell kórterembe mennie, így leültették a váróban egy padra. Eközben ő félóránként hányt, az infúzió meg csöpögött belé.

Egy orvos azt javasolta neki, hogy feküdjön le a váróban a padra, később viszont egy másik orvos rászólt, hogy ne feküdjön a bejárathoz közel, hiszen ott érkeznek az emberek a kórházba.

Miután lecsöpögött az infúzió reggel megvizsgálták, majd hazaengedték. A kórházban a portál kérdéseire úgy nyilatkoztak, hogy a betegszobában azért nem tudták elhelyezni, mert nem volt hely. Az éjszaka 24 beteg érkezett az ambulanciára, a sürgősségi osztály pedig csak 10 ággyal rendelkezik.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A VIP osztályra kellett volna befektetni, mi az hogy egy ügyeletes kórházban nincs a sürgősségi osztályon elegendő ágy???
KIRÚGNI A KÓRHÁZIGAZGATÓT, AZT FÜTYISZES SZARZSÁKOT!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@papa.49: Miért csak a hely kell, amikor orvos sincs. A kórházban, a sürgősségin mentőtiszt lát el beteget - becsületére legyen mondva abszolút profi módon -, gondolom takaró is azért nincs, mert hely sincs. A rossz hír, hogy hiába zavarjuk el a kórházigazgatót, pénz és változás nem lesz. Meg kellene próbálkozni azzal, hogy a kormányt zavarjuk el, hátha egy másik intézkedne.
papa.49
@justhpeter: Akkor nem tudod, miért írtam az előbb ezt, ez a pacák az állandó kitüntetettje a sintérnek, volt már több kórházban a ,,fontos emberke,, a héten volt róla egy cikk, a nevére sajnos nem emlékszem...
Desischado
Bezzeg a magánkórházak mindennel el vannak látva, ahol ezek a férgek gyógyíttatják magukat! De rendben van az egészségügy, mi? Hazug férgek vagytok!
kabóca
Fapados légitársaságok sikerein felbuzdulva bevezetik a fapados kórházakat.
kukac50
Azt azért tudni kell,hogy most is fizetősek a kórházak!
Combnyaktöréses néni felgyógyult,és küldték Neki a kórházban felhasznált pelenkáról a csekket! A Fidesz jobban teljesít.
Toby
Mészáros & mangalicza és a vén vajna, hogy együt érezhet ezzel a szegénnyel !
Vajnát azonnal vigyék át a "műanyagágyas" kórházba, hadd lássa és tapasztalja a való világot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.