Orbán Viktorhoz nem lehet hozzászólni. A kormány közzétette a legnagyobb videomegosztón a miniszterelnök reggeli rádiós beszédét, ahhoz azonban nem lehet hozzászólni, a „megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál.”Ez különösen annál a videónál vicces, amelyben Orbán Viktor egyebek mellett arról beszél, hogy „Magyarország Európa egyik legszabadabb országa”, ahol az emberek joggal várják el az államtól, hogy mindenkire ugyanolyan szabályok vonatkozzanak. A taxistüntetés kapcsán a miniszterelnök azt mondta, két megoldás lehet. Az állam a lovak közé dobhatná a gyeplőt, azt mondja, hogy „az ügyesebb, tehetségesebb majd boldogul.” Ezt ő nem tartja jónak, ezért olyan új szabályokat hoznak, amelyek mindenkire vonatkoznak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
A szabadság ötven árnyalata?

De mit jelent a szabadság szó?
Mindent bele, mindenki!!!
Ha ezt letisztáztuk, eggyel feljebb léphetünk.
dömdödöm
Taxizás ? Verseny zéró ! Csókolom ! Nem baj hogy az átszervezés után addig stabil cégek
nem tudnak szállodához autót küldeni vagy csak 20 percen túl miközben a vendég leint egyet az utcán fogja magukat és elmegy : :-((((((((((((((((((((((
nyanya001
Minden népszavazás elkaszálva amit az ellenzék kezdeményezett !
Tényleg szabad ország !
Szabadon rabolhattok mint Európában sehol máshol !!
kerekkocka
Amikor a féreg bejelentette a legszabadabb országot, csak az inge nyakát rángatta! Sajnos nem fulladt meg a rohadt dakota állat.
kerekkocka
A taxisok meg dögöljenek rakásra!!! szemetek mint a fidess!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.