A Fidesz készen áll az egyeztetésre a terrorveszéllyel összefüggő alaptörvény-módosítási kezdeményezésről, de nem ésszerűtlen kompromisszumokra, hanem megoldásra törekszik – mondta a Fidesz frakciószóvivője szombati debreceni sajtótájékoztatóján.

"Nekünk a magyar emberek biztonsága az első" – reagált Halász János arra, hogy az ellenzéki pártok nem támogatták Fidesz kezdeményezését.

Halász János szerint a baloldali pártoktól nem meglepő, hogy nem akarják megvédeni a magyar embereket, de az új fejlemény, hogy megfogalmazása szerint a Jobbik is szembefordult a magyar emberek érdekeivel.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Erről a nyilatkozatról (valamiért) az autópályás vicc jutott eszembe.
Vajh, miért?
Gyuri Géderről
"A Fidesz szerint rajtuk kívül mindenki szembe fordult a magyarok érdekével"
Én úgy látom, kissé beképzeltek a fiuk, vagy elment a józan eszük. Azt tapasztalom inkább Ők fordultak szembe a magyarok érdekeivel.
A magyarok talán majd most kezdenek kiállni a saját érdekeik mellett. Remélem!
Butautáló
A magyarok érdekei meg a Fityeszéi közel sem azonosak! El vagytok tévedve faszikáim!
Aki Én
Már miért lenne a magyar emberek érdeke, hogy bemondásra korlátozzák alapvető jogaikat? Nekem inkább az tűnik logikusnak, amit a fideszen kívül mindenki feltételez.
Hellcat
A fitymasz érdekeivel fordultak szembe nem a magyarokéval...jó lenne már leszokni erről...Akár hányszor valaki a fidesszel megy szembe mindig áthárítják az egészet a magyarokra...Büdös cigánypáva meg a haverjai jó lenne ha felfognék hogy velük van a baj és nem sz országgal. Őket szidjék és nem az országot.
Kutyuska
Üldözési mániás, pszichopata emberek szokták azt gondolni, hogy mindig mindenki ellenük van.
Szerencsétlenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.