Lendvai Ildikó egykori MSZP-s politikus Facebook-oldalán elemezte, hogyan taktikázik mostanában Orbán Viktor a politikai életben. 

Íme a gondolatmenet:

Új társasjáték jött divatba. A kormány játssza saját magával, csak hogy jól szórakozzunk. Leginkább a sakkra emlékeztet, csak unortodox. A fő szabály az, hogy valamelyik alvezér mond valami rémisztőt, mi frászt kapunk, majd jön a miniszterelnök, és jól megnyugtat. Orbán persze a fehér bábukkal játszik, ott mindenki helyett csak a király lép. Nyilván. A parasztok alól most húzzák ki a földel,a liciteken, a lovakat éppen eladják a híres állami ménessel együtt, a futárokat valamelyik keleti diktátorhoz szalajtották baráti üzenetekkel, a királynő unokákat szül. A sötét oldalon a fekete bábuk a sok hülye, aki kifecsegi a terveket. Kezdte a fekete bástya, pedig ő aztán nem rés, hanem alapító és házelnök, mégis rosszat lépett: beígérte a sorkatonaságot. Majd előre ugrott a fekete ló: Kósa, aki mindig is szerette a váratlan lóugrásokat, és felsorakozott a bástya mellé. De ekkor jött! Jött a jó fehér király (ahogy Parti Nagy hívta, I. Fülkefór), és kiütötte őket. Nem lesz sorkatonaság! Megkönnyebbült sóhaj a közönség fiatalabb tagjaitól. De ezzel nincs vége a nagy mérkőzésnek! A sötétek közül váratlanul sakkot próbált adni maga a bűnös, fekete város királya,Tarlós: vége a 65 éven felüliek ingyen villamosozgatásának! Most a közönség idősebbik része rágta a körmét izgalmában. De a rettenthetetlen fehér király kitört a csapdából, és ő adott mattot::Marad az ingyen utazás! A következő fordulóig, melynek lépéseit izgatottan várjuk.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
@Mob: Ez az a Lendvai akit az MSZP táncos vezére kigolyózott az MSZP értelmes csapatából. Nem politizál de mivel ő is elmondhatja mi a véleménye igy ő is nyilatkozhat.. Én szívesen nézem az ATV-n és olvasom véleményét bárhol. Te pedig barátom @Mob: egy nagyon egyszerű ember vagy aki összetéveszti a szezont a fazonnal. ( majdnem más írtam ) És ezek a "Nagy Öregek " nélkül te még éppen olyan seggfej maradtál mint most is vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@peno: A szájbarágós stílus nem az enyém, még a te érdekedben sem, viágos választ kaptál, elvégre nem véletlenül volt 8 évig hatalmon az Mszp és a kolalíció, nyilván azért, mert semmi jót nem tettek az emberekkel !Azt is világosan leírtam, hogy mi vezetett a buktához.
Rajzoljak is a kedvedért ?
Amúgy a Jobbik mit is tudna tenni az emberekért ? Megtanulni a rovásírást, vagy hátra- felé nyilazni ? Nyereg alatt húst puhítani ? Még a hatalom közelében sincs, de már kikezdték a balhék, Juhász Oszi menetlevél ügye, az éppen bújkáló idióta másik polgármester, Volner elsunnyantott cégügyei, a megbukott keszthelyi jobbikos-gerek, ügyvéd anyukával együtt.
Desischado
@Toby: Látom, te is tudod, kik ezek az "új" fidesz fanok!
peno
@Toby: kedves barátom látom képtelen a kérdésre válaszolni sajnálom vessünk véget a beszélgetésnek,nehéz elhinni,hogy mások bizonyítványát örömmel magyarázod árnyalod de mikor a tieid bizonyítványát kellene magyarázni mindig másra tereled a szót.No pá.
Toby
@peno: Amennyiben bővített mondatok meghaladják a képességeidet, a hiba a te készülékedben van !
A "tieid" nem talált, majd megtanulod, mert abban nem bízom, hogy rájössz !
peno
@Toby: ...végtelenül sajnálom elvakultakkal nem lehet vitatkozni,majd ha a felsorolást megtetted mire kértelek akkor beszélgetünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.