Köznevelési kerekasztal alakul a felsőoktatási kerekasztal mintájára, amelyen a köznevelés aktuális kérdéseit tekintik majd át – jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szombaton Budapesten, miután a Nemzeti Pedagógus Karral és szakmai szervezetekkel tárgyalt.

Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkár közölte: az egyeztetésen konszenzus jött létre, így egyharmadára csökkenhetnek a pedagógusok adminisztrációs terhei.

Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke úgy értékelt: a találkozón közeledtek az álláspontok.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Gondolja ez a vándorköszörűs, hogy hitelt adnak olyan valakik szavának, akik sorozatban átverik, becsapják az ellentábort és hazudnak, hazudnak, megállás nélkül?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ezt a "Nemzeti Pedagógus Kar" Orbánék hozták létre?
nezelodo
Ahogy az eddigi, más területeken zajló érdekvédelmi viták eredményéből lehet következtetni, eléggé átverés szaga van ennek a megállapodásnak, ami inkább a csendőrpertuhoz hasonlít. Nyesegetik a KLIK előírásait az ígéreteikben, holott az egész gittegyletet kellene egy tollvonással megszüntetni, a helyét sóval felhinteni a megalkotókat meg visszaküldeni oda, ahonnan jöttek. Aztán poénkodhat rajtuk is az udvari újságíró a GFG.
Hellcat
Próbálják csitítgatni a háborgó tanárokat...én a helyükben kurvára nem engednék mert megint csak át lesznek baszva mint eddig mindig.
gazdag dezső
Ki hisz még ennek a hazudozó embernek ?? Újabb semmittevő csapat segíti a nevetséges semmittevők ,sikkasztók munkáját !Miért hisznek valóban a pedagógusok még mindig ennek az alkalmatlan hazudozónak??Ezt az embert nem tekintjük semmiképen megfelelő miniszternek ! Talán portás lehetne esetleg ott,de semmi több !!!
kukac50
Azzal kellett volna nyugtatni a pedagógus kart,hogy vissza adják az iskolák fenntartását az önkormányzatoknak, ott helyben tudják a problémát, gyorsan megtudják oldani!
Azt megkövetelni, hogy jelentsenek egymásról az meg a legnagyobb aljasság a kormánytól!
papa.49
Kedves tanárok remélem nem hisztek a ,,szirénhangú, pléhbánosnak, meg a cuncimókuskájának,, mert akkor már vesztettek is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.