Bántalmaztak egy Uber-sofőrt péntek éjszaka a XVIII. kerületben. Egy férfi Faebookon tett beszámolója szerint a fia fuvart rendelt egy kocsma elé, majd amikor az autó megérkezett, több férfi az autóra támadt a sofőrt és az Ubert szidalmazva – írta az Index.

Összevertek egy Uber-sofőrt a taxisokFotó: Index / Facebook

A támadók állítólag az autó visszapillantóját is lerúgták, majd amikor a sofőr kiszállt, ütni kezdték. Akkor sem fejezték be, amikor a férfi a földre került,

a végén már hatan is rugdosták.

Közben az autóban is további károkat okoztak, betörték az ablakait, megrongálták a karosszériát és állítólag még egy karkötőt is elloptak belőle.

A lap elérte az áldozatot, aki azt mesélte: kiérkezett a címre, de nem volt ott az utas, ezért megpróbálta telefonon elérni. Eközben egy részeg férfi odalépett autójához, és azt kérdezgette, hogy elviszi-e valahová. Az illetőt taxisnak nézte, mivel egy régen taxiként funkcionáló sárga, de fehér rendszámos autóval volt.

A megvert férfi a Merényi kórházban látták el borda-, és orrtöréssel. Később saját felelősségre hazaengedték.

A rendőrség megerősítette az Index érdeklődésére: január 23-án, péntek éjszaka bejelentés érkezett hozzájuk, hogy a Balassa Bálint utcában egy szórakozóhely előtt többen egy férfit bántalmaznak. Két elkövetőt elfogtak és csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket és indítványozzák előzetes letartóztatásukat. Társaikat még keresik.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
Meghirdetem a "Ne utazz taxival" mozgalmat. Mi lesz a következő ? A póstások megverik az állampolgárt mert e-mailt ír, levél helyett ? Minden fejlődés érdeksérelemmel jár . Ez van !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mikipapa
@Macskaszem: és az szerinted tisztességes, hogy hat vadállat félholtra ver egy egyedüli védekezésre képtelen embert? Az állatok, hiénák viselkednek így!!!
Mikipapa
@verum: Utánanéztem, sőt tapasztaltam, amikor el lehet sumákolni a számlát, meg is teszik, sőt kétszer körbehurcolnak a városon ha nem vagy a város alapos ismerője. Mit művelnek a reptéri fuvarokért? Épeszü ember nem száll be a kocsijukba.
wagabund
@Szókrakész: 00.18...na, erről próbáltam valahogy kinyögni valamit. Te naprakész vagy, és részletesebb.

nálad a pont.
csa-csa
legközelebb az utast is félholtra verik???
tetves csűrhe!
Bercifiu
@1magyar: Na az UBER nél nem kötelező a sárga kocsi, amit ez az idióta Taplós kitalált. Nem kötelező a hatósági viteldíj.
1magyar
@Bercifiu: Igen az a baj, hogy minden szart kitalálnak, megdrágítva a taxizást, de minden másra is igaz ez, utána meg ha a csóró nép próbálkozik,hogy olcsóbban utazzon, a két csoport veszik össze.
Pedig az elgondolás jó, hogy a legközelebb lévő autó menjen az utasért, de ezt a taxik is megszervezhetnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.