Az a helyzet, hogy nincs ebben az országban annyi hülye, ahány szavazótok nektek van. Remélem. A szabadság helyett kínálgatott huzatos ketrecet többen nem kérik, mint ahányan igen. Értem én, hogy marhára megnyugtató lenne a totális diktatúra, a rendeleti kormányzás lehetősége, de talán ez most nem fog összejönni. Persze benne van a pakliban, hogy valamelyik megélhetési ellenzéki belázasodik és tök véletlenül mellé nyomja a gombot, esetleg megbetegszik a macskája és nem tud részt venni a szavazáson. Ki tudja? Volt már ilyen.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: viszkikóla
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@verőce21: Majd ha felébredtek ebből a rémálomból, megint ti lesztek a leghangosabbak, hogy meg akartuk akadályozni, de kényszerítettek bennünket... Aztán megint csúcsforgalom lesz a damaszkuszi úton, pedig még ott téblábol a fél ügynöklista KISZ titkárjaival, besúgóival, munkásőreivel, békepüspökjeivel, volt titkosszolgálatosaival, hamis ötvenhatosaival, a felmorzsolódott polgári körösökkel, simlicskákkal sajmonokkal megannyi Mengyi Rolanddal, Tiborcokkal Mészárosokkal sok sok pici császárocskákkal, polgárasszonyokkal, és kopaszaival a választási irodából. Ott vonulnak a kötvényes migrák, a putyinista haszonlesők, az atomlobbi haszonélvezői az azeri baltás barátok, a harácsoló strómanok, a rezsicsökkentés IQ bajnokai, a mélykeresztény mikrofonhuszárok, akik elszólták magukat az egyszemélyi döntésről, és nemzeti lobogó helyett kényszerzubbonyt lenget a szél a zászlórúdjaitokon, némelyiken meg egy partjelző zászlót. Aztán elhitetitek, hogy nemzetiek, hazafiak, liberálisok demokraták, europerek, keresztények, stb vagytok. Láttunk már ilyent.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@verőce21: 13:15 bizony, áltattam magam, hogy egy normális ember vagy, de bebizonyítottad, hogy egy nagy népművészeti agyagedény vagy.
verőce21
@nevemnick: (15:42) Csalódtam én is benned! Személyeskedéssel akarod lezárni? Sértegetéssel? Nagyon szánalmas alak vagy mondhatom. :)
verőce21
Hiába a lipsik azok mindig lipsik maradnak! Selejtes ivadékok. :)
nevemnick
@verőce21: okoska, a szánalmasságról veled kapcsolatban lehet beszélni. Mindenhova beírogatsz, gondolván, hogy te vagy az igazmondó-megmondó, közben az egy centire felrakott lécet sem tudod leverni, hiába ugrálsz.
verőce21
@nevemnick: (16:06) Nem "tudom én leverni" a magasabbra rakott lécet sem, Húgyagyú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.