Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint a Németországban márciusban, három tartományban tartandó választásokon a hagyományos pártok várhatóan nem nyernek majd teret.

A "szakértő" vasárnap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában azt mondta, a három térségben március 13-án tartandó választásokon elszigetelődhet a kereszténydemokrata CDU/CSU merkeli politikája, a hagyományos pártok, mint az SPD nem nyerhetnek teret, új pártok viszont bekerülhetnek a parlamentbe. Ezek között említette az AfD (Alternatíva Németországnak) pártot.

Nógrádi György beszélt arról is, hogy Görögország zsarolja Európát a határvédelmi gyakorlatával az országnak juttatott kölcsönök elengedése érdekében. Mint mondta, az elmúlt időszakban Görögország csak olyan megoldási módot választ a migrációs helyzet kezelésére, amely azt mutatja, nem hajlandó a határvédelemre.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@Eriksson: "A görögök a törökökkel megoldanának."
Mit?
A Görögök-Törökök mindig harcoltak egymás ellen.
Lásd Ciprus mai napig két résre van osztva.
A lakosok egyik fele Görög a másik Török.
A Görög adósság nagy része az 2004 Olimpia megrendezésekor keletkezett.
Nekünk is kell olimpia?
Rendezünk ,hogy még jobban adósodjunk el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@peno: A nemet valasztasok miatt NEM nekunk kell aggodnunk: majd onnan kell venni az akadalyokat, ha uj helyzet alakul ki, ha nem Merkel lesz tobbe a kancellar. Addig, amig a nemetek befogadjak a menekulteket , hidd el, az eltartasukrol es a szocialis ellatasukrol is fognak gondoskodni, mert Nemetorszagban minden szinten fegyelem van, a szilveszteri buli mas orszagban is elofordulhatott volna, es NEM egyertelmu azota sem , hogy kik csinaltak a balhet. (Csak nagyon keves migrans volt koztuk, de a vizsgalatok meg folynak).
A torokoket - Erdogan diktatorral az elen - soha nem fogjak bevenni az Unioba, eleg nekik orban basi unioellenes politikaja - mikozben semmi masbol nem el meg Magyarorszag, kizarolag az unios penzekbol -, nem akarnak meg egy kigyot venni a kebelukre.
libellle
@Eriksson: A görög és török egymással? Hmm ... pillanatnyilag kizártnak tartom ezt a konstelaciot.
Eriksson
@libellle: Jobban teccik a német-arab?
libellle
@peno: Az EU- mindig visszatér a témára, ami a tötökök EU belépését illeti. Már nem tudom hány éve ez megy. Törökország demokráciája olyan mint a magyar. Vagyis egyik sem demokrácia. Ezér lessz nehéz a bejutás. Ahogyan Merkel mondta még nagyon-nagyon hosszu út áll elöttük. De reméljük, hogy nem is fog gyorsan megtörténni mert akkor Itt Németországból török-gyarmat lessz. Miert engedjük el a Görögök tartozáát? Azert, hogy egy év múlva megint becsödöljenek. Cak fizessék ki az adósságaikat. A milliárdosaikat felmentettek minden adókötelezettségektöl, ezeket miert finansierozzuk mi. Mit gondolsz mi lesz ha Németország köré ( amennyiben jól értettelek) keritést emelnek a szomszédok?. Amennyiben egy kicsit mélyebben elgondolkodsz akkor bizonyára meg adod magadnak a választ.
www.wiwo.de/politik/europa/eu-haushalt-die-groessten-netto-zahler-der-eu/7179190.html?p=10&a=false&slp=false#image
libellle
@Eriksson: Nem ezt irtad, igy az én valaszom nem ezt a témát érintette. Ellenben nállunk már a jelenlegi migránsok elött is rengeteg moslem volt. Hol a fájdalmad?
Eriksson
@libellle: Elmondtam amit mondani akartam ezzel kapcsolatban. Mit szeretnél még hallani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.