A kertek üresek, az út is kong, a függöny se lebben. A játszótéren két asszony szívja a csikket, de közeledésünkre odébbállnak. HIRDETÉS Nem idevalósiak – avat be Julianna, aki viszont odavalósi. Már egy éve. Nem jött messziről, csak innen, az öt kilométerre lévő Ócsáról, mert a szociális lakóparkban 16 ezer a lakbér, ott meg a háromszorosa volt, holott itt vadonatúj házba költözhettek, ott pedig dohosat is alig találtak ennyiért. Ráadásul a gyerek örökölheti a bérleti jogot. Ezt mindjárt az elején elhadarja Julianna, csaknem egy szuszra. Majd azt is hozzáfűzi, hogy a kályha annyira kifűti a házat, hogy szinte alig lehet megmaradni a szobában, ahol a kandalló áll. – De mi az a nyárhoz képest. Az kemény volt. A fák még vékonykák, nem adnak egy kicsit árnyékot se. A nagy csendességben is feltűnő a szemközti ház. Szinte kong. Nem ez az egyetlen, három is üresen áll. Egyikbe még nem költözött be senki, a másik kettőből viszont már ki is költöztek. Julianna szerint a korábbi lakók...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
a lényeg hogy egy két haver megszedje magát...aztán kalap kabát...
Január
Ez semmit nem jelent, egy tömblakásban is mire egy törzsgárda kialakult jó néhányszor kicserélődnek a lakók. Ez az élet rendje.
Most még kicsik a fák, majd megnőnek idő kérdése...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.