A Propeller információi szerint részlegesen lezárták a négyes metró kelenföldi aluljáróját.

Úgy tudni, "gyanús csomag" miatt szállt ki a rendőrség, szemtanúk szerint jelenleg a szakértőket várják a helyszínre, bombakereső kutyát láttak az aluljáróban.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A francba, megint elhagytam a kenyeret és a tejet ! Ha ketyeg, akkor nem az enyém !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@human: a tekesek orbán által kiképzett robotok, mindent a főnökért, nem véletlen, h még Ádernek sem kellett a védelmük.
lampa laz
@Toby: annyira már ismerjük ezt az elebeteget, h nem bírja elvieselni kudarcot, nem tűr ellentmondást. Habonyművek mår ezerrel dogozik az åtala elfogadható megodáson.
human
@lampa laz: A NAV jut eszembe erről. Annak is elvileg az adó behajtása és az adójogszabályok betartatása lett volna a feladata. Mostanra kiderült, hogy egyszerűen csak Orbán leányvállalata, ami sok egyéb "szolgáltatása" mellett behajtja a dolgozó emberek adóját.
coni
Gyarapodhat a (terror)gyanús csomagok száma. Volt már hasonló ügy, nem is olyan régen. Most nyert értelmet a felvidéki történelemrajongó srácok esete a TEK-kel.
lampa laz
@human: és a zöld dossziéról sem fogunk soha többet hallani...
human
@lampa laz: Majd kormányváltáskor előveszik. Amik abban a dossziéban vannak azok még nem a legalizált lopás időszakából származnak, tehát megfoghatók az elkövetők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.