G. Fodor Gábor-féle szennyportál Tóbiás József feleségét támadó cikke és G. Fodor főszerkesztő kínos magyarázkodása már a híresen mocskos szájú és radikális Bayer Zsoltnál is kiverte a biztosítékot.

A publicista szerint

G. Fodor Gábor hírportálja közzétett valamit, amit nem lett volna szabad közzétennie. Azt akarták megmagyarázni. De nem lehet megmagyarázni.

Ezzel Bayer G. Fodor "konzervatív újságírásról" szóló cikkére utalt, melyben G. Fodor kifejti, hogy a konzervatív újságírás arról ismerszik meg, hogy "ribancot annak nevezi, ami". Bayer szerint viszont a konzervatív újságíró, ha fél valamitől, akkor az a bulvár és a középszerűség. A publicista szerint

 konzervatív újságíró soha, de soha nem áll le ellenfelei családtagjairól csámcsogni, soha, de soha nem rángat elő húsz-harminc éves fényképeket lejáratás céljából, soha, de soha nem ribancozza le ellenfelei feleségét, mert például a konzervatív újságíró hallott már Mária Magdalénáról is.

Ehhez azt is hozzáteszi továbbá, hogy

konzervatív újságíró soha, de soha nem engedne meg magának olyasmit, hogy az ellenfele gyereke kapcsán arról elmélkedjen, vajon „az apja politikai vagy az anyja pornófotós” nyomdokaiba lép-e. Aki ilyet tesz, az nem konzervatív újságíró, hanem csimasz. Pontosan olyan, akiktől konzervatív újságírónak kijön a gálája. Sajnálom.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Két kutyaszar beszélget:

-Te qrva büdös vagy!
-Te is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ó. Hát most minden jobb oldali médium fel van háborodva. De azért tovább fognak menni majd a százmilliók az újságba, ugye?
Lepényleső
Fenntartásaim vannak amikor kebelbarátok esnek egymásnak.
kkalman
Bayer neki ugrott G. Fodornak? Hát ez van annyira gusztusos, mint amikor két meztelen csiga szexel egy vödör trutymóban.
bush
Vállalhatatlanok egymás között.

"konzervatív újságíró soha, de soha"

- Ezzel csak az baj, bayer, hogy te nem vagy konzervatív újságíró (semmilyen szó, szó szoros értelmében).
Én igazából látom ám, hogy kikhez beszélsz, és kinek próbálod magyarázni az aljasok klubjának bizonyítványát.
Kár a fáradságért!
A hülyék ezután is hülyék maradnak, az elszenvedők meg továbbra is elszenvedik - amit rájuk, ránk, rám toltatok..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.