Folytatódik az Orbán Viktorral összeugró Simicska Lajos cégének, a MAHIR Cityposternek a kilökdösése a húsosfazék mellől. Csepelre is eljutott a központi direktíva, és habár a XXI. kerületben mindössze 7 db hirdetőoszlopa van az oligarchának, ezek sem maradhatnak – tudta meg a Propeller.

A belvárosiakhoz hasonló hirdetőoszlopokra Csepelen évente kellett megújítani a közterület-foglalási engedélyt, ami ellen 2010 óta eddig nem is akadt kifogás. Idén decemberben viszont Borbély Lénárd Fidesz-KDNP-s polgármester már elutasította a hosszabbításra vonatkozó kérelmet.

A Propeller úgy tudja, a MAHIR Cityposter fellebbezett a döntés ellen, ezért az eljárási menet szerint a képviselő-testület fogja ma elbírálni a fellebbezést – a polgármester kérésére zárt ülésen.

A zárt ülés anyaga szerint Borbély Lénárd azzal szeretné majd indokolni kifogásait az évek óta zavartalanul meredező oszlopok ellen, hogy azok immár idegenek az "újrafogalmazott csepeli arculattól", valamint

"akadályozzák a gyalogos közlekedést".

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Most képzeld el a szegény védtelen gyalogost, aki elé csak úgy váratlanul elé ugrik egy olyan brutális, agresszív és kötözködő Simicska-oszlop. Már csak a közbiztonság miatt is jobb, hogy a csepeli talpnyalók igazodtak a direktívához.
Elvégre nem állíthatnak minden egyes oszlop mellé egy rendőrt. Na ugye, hogy ugye.
Aki Én
Gondolom szépen meghíztak az évek alatt.
Vagy... Ott is Mészáros aszfaltozott, és 80 centivel keskenyebbre sikeredett az új járda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.