Gál Kinga EP-képviselő igazi fideszes. Nem bírja, ha kritizálják. Bizottsági alelnökként ritkán vezethet ülést, de ha alkalma adódik rá, akkor sem igazán megy neki. Zokon vette, hogy egy képviselőtársunk megkérdőjelezte az általa vezetett vita demokratikus jellegét. A videón (magyar szinkrontolmácsolással) jól látszik-hallatszik a fideszes stílus. Remélem nem ez alapján ítélnek meg minket, magyarokat általában.

Posted by Dr. Molnár Csaba on Tuesday, January 26, 2016

Molnár Csaba DK-s EP-képviselő osztotta meg Facebook-oldalán ezt a gyöngyszemet, melyen jól látszik, hogy Gál Kinga fideszes EP-képviselő emelt hangon kiosztja képviselőtársát egy bizottsági ülésen.

Gál a jelek szerint

zokon vette, hogy egy képviselőtársunk megkérdőjelezte az általa vezetett vita demokratikus jellegét.

- ezt írta legalábbis Molnár (látszik azonban, hogy üvöltözésben a Gál előtt felszólaló képviselő sem teljesít rosszul).

Kerestük Gál Kingát is. Brüsszeli irodája kérdésünkre a teljes napirendi pont felvételét ajánlotta figyelmünkbe (itt), mivel "az önmagáért beszél" és

igazolja, hogy Molnár Csaba bejegyzésével önmagát minősíti.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
A Fityesz elvitte a kondás-stílust Brüsszelbe!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
@human: A nemzetállami önrendelkezés(mármint, hogy az van amit a kormány mond) és Brüsszel két különúton járó történet. Orbánék a kettő közötti "drótkötélen" egyensúlyoznak, hol erre, hol arra kilengve. Mikor, mi hoz több hasznot az elit zsebébe. De ez így van, Brüsszeli oldalról is.

Ugyanerről erősített meg a minap olvasott, nyúlfarknyi kis írás, ami arról szólt, hogy a V4-ek, Prágában tárgyaltak a Brüsszeli megbízottakkal, a kohéziós program, 2020 utáni folytatásáról. Az érv, hogy minden Közép Európába befektetett 1 euro, 2-3 euro hasznot hoz(a nyugatnak!) Nálunk ebből úgyis csak statisztika lesz, nem kerül több pénz a zsebünkbe.
human
@36: Így ven. De ne felejtsük el, hogy az az 1 Euro a semmihez képest 1 Euro.
36
@human: Majd akkor hiszek Brüsszelnek és a mindenkori magyar kormányzatnak, ha monstre, az lesz, hetekig, hónapokig a diskurzus tárgya, és realizálódik is! hogy kerüljenek egy szintre a bérezések, minden EU országban.
36
@human: A szocializmus is csak egy ideológia. Hagyni kellene a fenébe.

Addig amíg, pl. Magyarországra a szülj sok gyereket, neveld fel "nemzeti érdekből", dolgozz olcsón, írasd be a gyereket egy multi cég által szponzorált szakképzőbe, egyetemre, orvosnak, mérnöknek, stb. majd ha a felnőtt gyereked nem akar negyed-tized annyiért itthon dolgozni, akkor kimegy külföldre és happy minden gyakorlat folytatódik, itt nem lesz semmi.
human
@36: Lazán de ide tartozik. Én a világ egyik legszerényebb elnökével tudok egyetérteni. Ő José Mujica, Uruguay elnöke. Ezen a felvételen a piacgazdaságról beszél.
youtu.be/X3ACrhMqqyk
Én mosolyogva kezdtem el hallgatni, de a végére lefagyott a mosoly az arcomról. Nagyon komoly gondolatokat közölt és én attól tartok, hogy süket fülekre talált ebben a profitorientált világban.

Hogy is alakult a Föld lakossága?
1960 - 3 milliárd ember
2000 - 6 milliárd ember
www.google.hu/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=sp_pop_totl&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&ifdim=region&tdim=true&hl=hu&dl=hu&ind=false
40 év alatt megduplázódott. 40 év márpedig nagyon rövid idő. Bár csak egy film, de a Matrix egy jelenete elég jól leírja, jelenleg mi is az ember a Föld szemszögéből:
youtu.be/IM1-DQ2Wo_w

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.