Egy csempeszkopácsi nő házfalát, kerítését a szomszédja, szó szerint szarral öntözi. Tíz éve megy a szagvita, az idős hölgy megunta és a sajtóhoz fordult. – írja a vaol.hu.

A probléma alapja, hogy a szomszédnak hiába van kerti budija, ő alternatív megoldást választott az ürítésre: a sufniban egy lyukas székre ül (csak bele ne szoruljon, mert akkor átértelmezi a székrekedés fogalmát), ami alá betol egy vödröt és már indulhat is a nagydolog. Miután végzett, a vödröt a szomszédja házfala mellé üríti. Néha a falra, vagy a fészer oldalára esetleg a kerítésre. Amikor használaton kívül van a lyukas szék, azt a szóbeszéd szerint letakarja egy kabáttal.

Szellőztetni nem nagyon lehetséges, mert komoly szarszag terjeng abból az irányból (nyáron ez persze hatványozódik) és megesett, hogy a kertben használt wc-papírt sodort a szél.

Az ÁNTSZ 2012-ben nem tudott mit kezdeni a helyzettel. A jegyző szerint birtokvédelmi eljárást kezdeményezhet az idős hölgy, de még nem tette meg. – olvasható a vaol.hu-n.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
egy egész vödör szarát nyomnám le a torkán!! rohadék bunkó!
wagabund
Miért is nem lepődöm meg a hatóság tutyimutyiságán? Ahogy brezsnyev mondta nagyon bölcsen, ha nem csinálunk semmit, abból nem lehet baj... ez bevált volna, ha egy izgága hadügyminiszter le nem löveti a koreai gépet...lett is baj rendesen..

nos a bajt kerüli a hatóság...szarszag? csak ez a probléma? nem teszünk semmit, abból nem lesz RTL hiradó, meg mindenféle Hírtévé...

de az is lehet, hogy most lesz csak igazán probléma, mert valamelyik tv-ben kiadják ezt a hírt egy törekvő gyakornok stábnak, akik az egyész faluvezetést a szarbatapossák... akkor már késő lesz intézkedni..

a fertőzésveszély, az állatok, madarak, legyek az nem érdekli az népegészségügyet? hö? hamár az öregekkel nem méltóztatik foglalkozni a bokros teendőik miatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.