A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Orbán Viktor kormányfő minden nap elárulja a magyarokat, amikor a sokak adóbefizetéseit a fideszes keveseknek osztogatja – reagálta a párt a Transparency International szerdai, Magyarország korrupciós helyzetére vonatkozó bejelentésére.

A vizsgált 168 ország közül Magyarország az 50. helyen áll a korrupciós listán – közölte a Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója a szervezet szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. 2014-hez képest három helyet esett vissza Magyarország, egyben 54 pont helyett 51-et kapott a vizsgálat során – közölte Martin József Péter.

A DK szerint a szervezet a kutatásából kiderül, hogy még soha senki nem lopott el annyi pénzt a magyar sokaktól, mint a fideszes kevesek.

Az ellenzéki párt hozzátette, hogy az Orbán-rendszer bukása utáni független igazságszolgáltatásnak kell majd felelősségre vonnia azokat, akik a sokak képviselete helyett a saját, és családjuk bankszámláit gyarapították.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Szókrakész: írod: "Gyurcsány meg kiárulta, kiárusította."
Úgy érted, hogy Gyurcsány alatt jöttek ide a külföldi befektetők munkát adni a magyar melósnak és vállalkozónak? Valamelyik évben 1-2 hétre leállt egy gyár és százalékpontokat esett a GDP.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Fáj az igazság? A Dk csak az igazat mondta!
patyuka
@Szókrakész: "Gyurcsány meg kiárulta, kiárusította."
.
Kiknek, mikor és hogyan csinálta?
Sorold a hitelesen adatolt bizonyítékokat, mert azok nélkül az efféle vádaskodások - azon túl, hogy már rohadtul elcsépeltek, unalmasak - épeszűek számára a szajkózásuk ellenére sem többek az önnálló véleményalkatásra képtelen, beidomított együgyűk papagájrikácsolásánál!
Szókrakész
@patyuka: Nem tartok korrepetálást.

Ha nem tanultad meg a leckét, megbuktál.
Osztályt ismételsz.
patyuka
@Szókrakész: "...nem tanultad meg a leckét..."
.
Miféle "leckét", okostojás? Én gondolkodni szoktam...
Benneteket viszont - úgy látszik - a racionalitás tudatos kizárásával hazugságokkal eleve csak mocskolódásra kondicionáltak, méghozzá szigorúan a szajkózásra drillezve. Tehát: "korrepetálást" szájkaratés hazudozóként ab ovo azért nem tarthatsz, merthogy ahhoz piszkosul eszköztelen vagy!
Tény, befuccsoltál, pontosabban lebuktál, mert ez az értetlenkedés nálad - ellentétben névadóddal - nem "bábáskodás", te ugyanis a fröcsögést meghaladóan valóban "nem tudsz semmit".
.
És minthogy fegyvertelenre nem támadunk: dixi...
nyanya001
www.168ora.hu/buxa/sokat-kerestek-de-keveset-adoztak-andy-vajna-kaszinoi-142524.html
A 8 magyarországi kaszinó közül 5 Andy Vajnáé...
Milliárdokat tehet zsebre a nemzet hörcsöge !
Mi ez ha nem hazaárulás ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.