Kriza Ákost rágalmazásban találta bűnösnek a bíróság. Az MSZP Kriza Ákos távozását követeli, de nemcsak emiatt. "Akad-e Miskolcon kívül még egy olyan város az országban, ahol köztörvényes bűncselekmény elkövetéséért jogerősen elítélt ember töltheti be a polgármesteri posztot? Akad-e Miskolcon kívül még egy olyan város az országban, ahol a polgármester, illetve az általa vezetett önkormányzat sorozatban követ el törvénytelenségeket, a polgármester mégis maradhat a hivatalában? Aligha, s ezt a botrányos állapotot Miskolcon is sürgősen meg kell szüntetni. Az MSZP éppen ezért minden jóérzésű és törvénytisztelő miskolci nevében követeli, hogy Kriza Ákos mondjon le a polgármesteri tisztségéről, a fideszes többségű önkormányzat pedig oszlassa fel magát".

Forrás: stop.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Egy a tábor, egy a zászló!
Reméljük hamarosan az "egy a börtön" is bekerül a szlogenek közé!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@perfekt: Persze, ezert a remeny hal meg utoljara,... (csak tudod, most mindenki a viccbeli "remenyhal"-ra gondol - en is...:O)))

De tenyleg: en nem veszek anelkul lottoszelvenyt sem, hogy nem hiszem el, hogy nem en nyerem meg a fonyeremenyt?...En MINDIG ugy veszek lottot, hogy enyem lesz a jackpot!
(Ami egyebkent valoban a hulyek adoja, de az is igaz, hogy en mar nyertem komolyabb osszeget itt Ujzelandon...:o)))
perfekt
@karma1: Én csak azért játszom,mert állandóak a számok,és a számisztika szerint ezer évenként biztos hogy kihúzzák ,tehát ,van időm még.Valamint, ismerem a számaimat kívülről.És egy-egy lottót még-egy hozzám közel álló hölggyel kitöltünk.De a közmondás az én olvasatomban úgy szól ,hogy az ember hal meg utoljára, mert az élet már csak ilyen mostanság.Sok szerencsét a játékhoz is
Bercifiu
Betanított munkásnak / asszisztensnek / a kemény fizikai munkát végezve erkölcsi bizi kell, míg ez a szemétláda egy város élén villog.
papa.49
Száz szónak is egy a vége, van egy ÉRVÉNYES BÍRÓSÁGI ÍTÉLET, MISZERINT BŰNÖS, innentől kezdve tökmindegy hol született, hol nevelkedett LE KELL MONDANIA ,PONT!!!
human
@Bercifiu: Már rég nem jogállam van Magyarországon. És ezt most komolyan mondom. Ott kezdődött, hogy szűkítették az alkotmánybíróság jogkörét és felhígították fideszes pártkatonákkal. Persze fideszes szempontból jogállam van, hisz sorra hozzák azokat a jogszabályokat, ami segíti a hatalommal való visszaélést és gyors meggazdagodásukat. Ilyen volt a legutóbbi lex Habony és lex Tiborcz törvénymódosítás, ami gátat szab a számonkérésnek és könnyíti a családtagok gazdagodását állami megrendeléseken keresztül.
kkalman
@perfekt: tegnap, 13:25 Ismerem hazánk történelmét. Nem hiszem, hogy a tudásommal lenne baj. A baj azokkal van, akik kilencvennyolc évvel Trianon után nagy Magyarországról ábrándoznak, holott nekik is tudni kellene, hogy nincs reális esély arra, hogy Magyarország ne "önmagával" legyen határos. Háborúval talán megoldható lenne, ha a győztes oldalon sikerül maradnunk. De a "ha" nagy kópé, és történelmünk során eddig nem igazán kedvezett nekünk. Azt hiszem, senki nem akar háborút az elcsatolt területek visszaszerzéséért, még a nagy magyarok sem! Diplomáciai úton meg nincs realitása Trianon visszacsinálásának.
A határ túloldalán élő emberek hiába magyar nemzetiségűek, alapesetben nem magyar állampolgárok. Tekintsünk el most az orbáni állampolgárság adománytól, és annak következményeitől! Kriza mit tett, hogy azt írtad: "Azt gondolom--hogy sokkal inkább Magyar ő, mint vagy te."
Szerintem semmit! Azért az országért, amelyik befogadta, miután elmenekült otthonról, legalább annyit megtehetne, hogy azokat, akik itt születtek nem teszi földönfutóvá, mert ő, vagy valaki más úgy gondolja, hogy azok akiknek a házait eldózerolja csak ezt érdemlik, mert szegények. Az ilyen a szememben nem magyar. Rosszabb, mint azok a cigányok, akiket földönfutóvá tesz, és mindegy, hogy milyen indokkal.
A véleményem továbbra is az, Kriza, mint immár köztörvényes bűnöző, menjen haza oda, ahonnan jött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.