Varju László, a DK alelnöke csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalának nyomozása szerint Magyarországon ellopták a korrupció elleni munkára kapott uniós pénzt. Az már korábban is kiderült, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel szerződött cégek lopták el a pénzt, azt viszont nem lehetett tudni, hogy pontosan kik állnak ezen cégek mögött – fogalmazott.

Kijelentette: a vizsgálat alá vett Quality Control Konzorcium cégcsoport egyik tagja a Kardkovács és Társai Ügyvédi Iroda, ami Kardkovács Kolos, a Nemzetgazdasági Minisztérium 2010 és 2013 közötti helyettes államtitkárának a cége. Varju László úgy értékelt: Orbán Viktor miniszterelnök elárulta a magyarokat, "hiszen egy fideszes helyettes államtitkár büntetlenül lophatta el a korrupció elleni küzdelemre kapott pénzt".

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Már azt is elvtársak? Hát hol lesz a pofátlanságnak határa elvtársak? Az OLAF csak számlagyárat talált a korrupcióellenes ügynökségnél tele fiktív számlákkal.
Yoda69
Nem ertem az Uniot sem. Amikor ennyire egyertelmu a magyarorszagi fideSSes korrupcio, sot mar szinte a vilagrangsorban is ermes helyre palyazhatunk, amikor mi a jo bubanatnak utaljak a penzt. Hagyniuk kene hogy rohadjon csodbe a fideSS, aztan majd a kovetkezo kormany feltakaritja a szemetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.