Beütött a gikszer Mészáros Lőrincnek az eszéki focicsapat megvásárlásánál. A jelenlegi tulajdonosok egyikének hitelezői keveslik az általa ajánlott vételárat. – írja az Origo.hu.

Visszautasította Mészáros Lőrinc cégének vételi ajánlatát az NK Osijek horvát futballklub egyik tulajdonosa – írja több horvát internetes lap, köztük az eszéki Osijek031 és a Jutarnjii List napilap online kiadása.

A város részesedését a klubból sikerült megvenni, viszont a korábbi mezőgazdasági kombinát (IPK) 9,72 százalékos részvénycsomagja nem biztos, hogy Mészároshoz kerül, mert keveslik érte a 150 ezer kunát és új tendert írnak ki a csomagra. Ha két további tulajdonos is ezt az utat járja be, akkor lehet igazán bajban, mert nem lesz meg a 75%-os részesedés és lőttek a szabad döntéshozatalnak.

Eszék is megdöbbent a vásárlás meghiúsulásán, a szurkolók még inkább, ezért a legnagyobb szurkolói csoportjuk tüntetést szervez.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Idézet az egyik eszéki horvát képviselőtől.

"Azért csak legyünk óvatosak mert egy alvilági üzletemberről van szó, aki jó viszonyt ápol a magyar miniszterelnökkel"

Hát ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
Ajjaj, azt hiszem beindul a papagáj kommandó! Azonnali hatállyal be lesz hívatva a horvát nagykövet. Botrány!!! A király udvari bolondját megszívatni?
Toby
A fotóhoz: - Na, mészéros & mangalicza, így kell becsókolni a "vázába" is, megy ez neked !
Mob
Ezek nem tisztelik a kultúránkat?
human
@Toby: Nem akarok ünneprontó lenni, de nem fognak éjjelente párnájukba izzadni ez miatt. Ne feledd, hogy ezek a pénzek közpénzek voltak valaha. Azaz ennyivel lett szegényebb az államkassza.
Bercifiu
@Mob: Nálunk a seggnyalás a kultúra?
Papuska1
Lassan azért csak visszavásároljuk Horvátországot. Egyre több stratégiai cég kerül magyar kézbe ott. Ezért kellenek a megfelelő pénzerővel rendelkező magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.