2010-ben ittasan, bevont jogosítvánnyal, apja kocsijával gázolt halálra egy kétgyerekes anyát a tatai fiatalember az 1-es úton. 2012-ben tíz évre eltiltották a vezetéstől, ennek ellenére ismét lebukott -írja a kemma.hu.

A 32 éves tatai férfit szabálysértési őrizetbe vette a rendőrség, miután január 28-án hajnalban elkapták. Bizonytalan járművezetése tűnt fel a járőröknek, ezért állították meg. 

A férfi hat évvel korábban, 2010 júliusában gázolt el egy kétgyermekes tatabányai édesanyát. Már akkor sem ülhetett volna autóba: nem elég, hogy ivott, de a jogosítványát is bevonták korábban. Bő két hónappal később járt volna le az eltiltása.

Részletek a kemma.hu-n>>>

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Bizonytalan vezetése miatt állították meg. 0,005 (ezrelékes) véralkohol koncentráció felett már bűncselekménynek minősül. Akkor miért szabálysértési őrizet?
Főlökött
@vukkocska: A járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértése kézzelfogható és a bűnismétlés miatt, ezen indokkal pihikéltetik. 72 órán belül úgy is bíróságra megy, akkor pedig masszívabban, előzetes formában bent tarthatják. Ki tudja, a megfújást - nem fújást, vérvételt hogy játszották meg, arról nincsenek részletek.
wagabund
Az lehet csak a magyarázat, hogy valaki szorosan áll a háta mögött...és amíg érzi annak forró lehelletét, addig mindent megtehet..
Nem derült ki menyit volt elzárva, milyen fokozatban..
Nagyon úgy néz ki, ez az eset is agyon lesz magyarázva...
Az is előfordulhat, hogy a rendőröket fogják megfenyíteni figyelmetlenségért, és egy ártatlan ember meghurcolásáért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.