A 33 éves férfit lopás miatt állították elő, ahol a rendőrség közlése szerint hirtelen rosszul lett és eszméletét vesztette – számol be a Heol.hu. A hatóság állítása szerint mindent megtett a férfi megmentéséért, egyrészt ők is próbálták újjáéleszteni, másrészt a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni az életét.

Az esetről a férfi egyik rokona értesítette a lapot, aki a nyilvánosságot arra szeretné felhasználni, hogy megtudhassa, mi történt pontosan a rendőrségen. Állítása szerint ugyanis rokonának egy műtét miatt egy csövet helyeztek el a torkában, ez törhetett el akkor, amikor megverték őt a rendőrök. Mint mondta, feljelentést is tesznek a rendőrség ellen.

A lap, egyéb forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a férfi halálát vélhetően fulladás okozta.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az orbáncista rendőrséget nem először gyanúsítják kihallgatási módszereik okán, azonban a "másik oldalt" sem kell félteni, még azt sem tudják, ,hogy mitől halt meg a rokon, de már feljelentenek.
verum
@Toby: - ahhoz, hogy a rendőrségnél kivizsgálás legyen. előbb feljelentés kell. A halál okát meg tudják, ami bizony összefüggésben lehet a veréssel.
verum
Ahhoz képest, hogy nálunk nincs halálbüntetés, az emberélet igencsak olcsó... :-(
kicsilac
@verum: Nem ahhoz képest, hanem azért olcsó az emberélet. A halál nem mindig veréssel függ össze, de lehet köze hozzá, ami nem biztos, hogy ebben az esetben szóba jön. Egyébként, ha valaki nem követ el semmiféle bűncselekményt,az esetek többségében nem fogják előállítani. Ha pedig be vitték, nem kell emberkedni. Ok nélkül nem vernek agyon senkit.(általában)
verum
@kicsilac: - ahol van halálbüntetés, ott is rengeteg bűn van.
Egy bűncselekmény miatt szerinted joga van a rendőrnek megölni a bűnelkövetőt?
Milyen ok lehet bárkit agyonverni?
Számodra mit jelent a törvény? Hogy legyen mit áthágni?
kukac50
Komolyan kérdezték biztos,volt már haláleset rendőrségi autóban,olyan is volt,hogy a céget nem akarta eladni, de kényszerítették két napra rá meghalt.A rendőrség és a Fidesz jobban teljesít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.