Az Európai Bizottság informálisan megkereste a kormányt, mondják el, mi alapján döntenek idehaza arról, hogy egyes áruházak megépülhetnek, mások meg nem - értesült a Nol. Hiába ért véget a plázastop, az engedélyezési gyakorlat átláthatatlan és diszkriminatívnak tűnik, emiatt újabb kötelezettségszegési eljárásnak nézhet elébe Magyarország.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
" Mára tehát átláthatatlanná vált, hogy ki, miért és hol építhet kiskereskedelmi üzletet, mást meg miért utasítanak el."

Ki, ki, hát aki Orbán haverja, rokona, %üzletfele.
zöldszem
" Mára tehát átláthatatlanná vált, hogy ki, miért és hol építhet kiskereskedelmi üzletet, mást meg miért utasítanak el."

Ki, ki, hát aki Orbán haverja, rokona, %üzletfele.
bencemacska
Nem is tudom mi értelme ennek a válogatásnak! Keressen valaki egy olyan törvényt, amelyik a zembereknek jó, és nem fidesz fanoknak!!!
coni
'"a mit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája". Olyan célokat tűzött ki a kormány, mint a hazai vállalkozói réteg kialakítása, de tárt karokkal várják az itt beruházó külföldieket is. "" Lánczi, Századvég 2015.12.21.
Toby
A gengszterrezsim politikai és haweri érdek nélkül, semmit nem tesz, semmiben nem dönt, amúgy meg a zermberek és azok igényei le vannak szarva, elvégre a zemberek vannak a qrmányért és nem fordítva !
Illiberáliában, a mértéktelen és pofátlan Lopisztánban !
papa.49
Azonkívül hogy szembe mennek az Uniós törvényekkel tudnak mást is??? NEM HINNÉM!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.