Politikai szempontból Európa legstabilabb államaként jellemezte Magyarországot Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Jakartában, amikor a magyarországi üzleti lehetőségekre hívta fel indonéz befektetők figyelmét egy üzleti fórumon.

Magyarországról szólva Orbán Viktor a stabilitás mellett kiemelte, hogy az ország elkerülte a migrációs válság negatív hatásait.

A magyar és indonéz üzletemberek előtt hangsúlyozta azt is: a vállalkozói szférát nagy tisztelet övezi Magyarországon, és jelentősek az ország eredményei például a kutatás-fejlesztés területén.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Hazudj, ott még hisznek neked!
Stabil? Ja, végül is a lányod is saját lábán áll!
Azért majd mutasd meg a politikusok 2015-ös bevallásait!
Abból majd kiderül, hogy nagy a szegénység az országban! Hisz, az ország minisztere is majdhogynem koldus!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bush
@alterego56: Indonéziában minden más.
Amikor oldalra rázzák a fejüket, náluk az az igen, amikor meg fel-le, az a nem.
Vagyis amikor sírnak, akkor mulatnak csak igazán.
Amíg ott volt orbán, nagyon sokan, és nagyon sokáig sírtak...

De lehet, hogy tévedek.
Szoktam.
De nem érdekel.
Ugyanis a lényegen semmi nem változtat: Hogy orbán egy diktátorhajlamú ember, aki a legtöbbet, a szabadságot próbálja elvenni másoktól; senki és semmi nem érdekli igazából, csak saját maga; lop, csal, hazudik, és emberek halála szárad a lelkén (persze csak közvetve, de az attól még úgy van), de ami a nagyobbik baj, hogy NULLA lelkiismeret-furdalása van ennek a patkánynak... Bár disznónak néz ki, de patkányként viselkedik.

Aki nem lát át a szitán, és nem undorodik orbántól, annak nagyon-nagyon-nagyon súlyos mentális problémái vannak... vagy csak simán megvehető (egy tál lencséért, vagy 30 ezüstért).
Mindig is volt ez a fajta, de most jelenleg Magyarországon több van belőlük a kelleténél (és a Keletinél is), a mi bánatunkra :(
karma1
@panellproli: Es egyik sem tanult egyetlen elodje sorsabol sem...:o))) (Lasd Ceausescu, Szaddam, Kadhafi, ...)
percsi
@qxy: Szóval inkább megfutamodtál, mint hogy tennél valamit az országért. Fasza! És még szavazni sem voltál? Nem mennék el itthonról azért, mert "ha tenni kéne valamit senki nem ér rá", ez ugyan az a szöveg, hogy azért nem megyek szavazni, mert más sem megy, vagy úgy is a fidesz nyer! A szomszédom sem ment el, jól lecsesztem, mondtam neki, nekem meg ne próbáljon panaszkondi! Ha csak két millió ember kiment volna az utcára, ha minden igaz magyar elment volna szavazni, nem fidesz uralom lenne.
qxy
@percsi: Tudod, nem akartam ecsetelni de mindegy.- Tettem , nem is keveset. Egy műjégpálya, a városnak. tervezés, kivitelezés építés minden. Mit kaptam érte?
Jobb ha csendbe marad mert még azt is elintézzük hogy a kislánya részére nem lesz hely egy ovodában sem. na meg, Pártunk és kormányunk mert nem voltam párttag sokat harcoltunk és amikor menni kellett és kiállni egyedűl maradtam. Meg csináltam egyedűl. Alul maradt a párt és kormány. Ezt el jártat háromszor. De a gyözelem után jöttek a nyaló gépek, hogy .- Na ezt így kell csinálni együtt meg közösen . és meg mind el küldtem oda. tudod.Vállalkozás? csináltam 100, 000 nettó per nap. és legális. Tudod mennyi adót kentek rám? 80 % ot.és szerintük " Törvényes volt. Át is vették a szemetek a vállalkozást és két hónap alatt csöd lett. mert barmok voltak.Nem hagytak becsületesen pénzt keresni annyit hogy mindenem meg legyen. Minden évben egy hónap tengerpart. mert meg tehettem utána meg, tanácsháza, rendőrség, párt bizottság, miből?? mennyiért?? miért?? Szavazás?? tudod ez azért jó mert a sok pénzt lelehet írni el lehet rakni már jóval elötte meg van ki nyer csak ez nem publikus. Honnan tudom? Tudod a részeg politikusok nagyon szeretnek dicsekedni és tromfolni a másikat Ahol ezt meg tehették, ott én voltam az aki elébük rakta " szó szerint mi szem szájnak " ingere. és bizony dollárba és márkába fizettek már akkor is amikor más egyszer mehetett piros útlevéllel nyugatra. Ha mehetett mert az sem volt biztos.Nagyon sokat tudok róluk. és elegem van abból hogy annak van becsülete akinek nincs becsülete és a törvény mellette áll.
percsi
@qxy: Sajnos a legtöbb embernek megkeserítették az életét. Évtizedek óta hagyjuk, engedjük, hogy az erőszakos, korrupt rablók kihasználjanak bennünket. Ez a kis ország gazdag is lehetne, ha a rendszerváltásnál kisöpörjük és nem kiszolgáljuk őket. Ahogy elnézem csak rosszabb lesz, az ország aktív lakóssága elmegy, aki marad az vagy nyugdíjas, vagy nagyon beteg, vagy gyáva. Ami bánt, hogy az internetadó miatt a fiatalok kimentek az utcára (jól tették), a devizahitelesek miatt (1,8 millió), ami őket is érinti, mert ha a szüleik az utcára kerülnek, akkor ők is, az egészségügy miatt, ami nélkül nem fognak megöregedni, a földjeink miatt, ami az ő jövőjüket érinti nem mennek sehová. Pedig az utcára bátor fiatalokra van szükség, csak ők tudják megállítani a kifosztásunkat.
qxy
@percsi: Csak tudod, agyszer olyankor voltam otthon amikor épp tüntetés készült na dörzsöltem a kezemet. .- Ki megyünk az " Igazságért" 10 ből hét mert meg kérdeztem, miért jött ki..-Me jó buli, mert a haver is jött. Én nem maradok soká, mert meccs lesz a tévébe. kicsit kiabálunk ennyi mert az kurva jó. Na ezekkel, lehet is ki menni és harcolni miértünk a gyerekekért.a jövőért Jó párszor meg tehettem hogy a politikust le csendesítettem, meg is szidtam, meg ki is dobtam. De ők akkor olyan helyzetben és helyen voltak, ahol én voltam aki meg teheti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.