Mások mellett a Marina and the Diamonds, az Eagles of Death Metal, Jamie Woon, Sasha, Moderat, a hazai élvonalból Lajkó Félix, Palya Bea, Geszti Péter, a Magashegyi Underground és az Ivan & The Parazol is fellép a következő hónapokban a belvárosi Akvárium Klubban.

Ma már hetente többször esténként több mint kétezer, a nyári időszakban a teraszon akár nyolc-tízezer vendég is megfordul nálunk

- idézte Káldor Mihályt, az Akvárium Klub vezetőjét az MTI-hez hétfőn eljuttatott közlemény.

Az Akvárium néhány nappal ezelőtt három kategóriában is az élen végzett a Budapest Nightlife Awards díjátadón: elnyerte a legjobb nagy klub és a legjobb koncerthelyszín címet, a VOLT Music Bar pedig a legjobb kis klub lett.

Ezen a héten pénteken az Akvárium Klub vendége lesz Lajkó Félix, aki citerás partykoncertjével jelentkezik. Új lemezét mutatja be az Erzsébet téren Palya Bea március 18-án, ugyanitt debütál Geszti Péter új produkciója (március 4.), fellép a fennállása tizedik évfordulóját ünneplő Magashegyi Underground (április 2.), a Bin-Jip (február 20.), a Margaret Island (március 12.). Saját projektjével lép fel Delov Jávor, a Random Trip improvizációs estek zenei rendezője, a Copy Con (április 1.) és március 19-én tavaszi turnéja egyetlen budapesti klubkoncertjét az Akvárium Klubban tartja az Ivan & The Parazol is.

A tavalyi sikerek után megújult formában indul itt ismét útjára a Nagy-Szín-Pad! verseny, melynek keretében 12 napon át a legaktuálisabb bandák koncerteznek az Akváriumban április 23. és május 15. között.

A nemzetközi kínálat részeként lesz Marina and the Diamonds-koncert március 3-án,

az A38 hajó szervezésében ugyancsak az Akváriumban pótolja tavaly elmaradt fellépését az Eagles of Death Metal (február 20.), az az együttes, mely a Bataclanban játszott a november 13-i terrortámadás idején,

és érkezik Jamie Woon is (április 20.). Február 19-én rendezik meg a 20 éves a magyar drum and bass című, több termet érintő programot, amelynek keretében többek között Wilkinsont látják vendégül.

Az elektronikus zene kiemelkedő alakjai közül műsort ad Sasha, Wilkinson, Moderat, VINAI, Sam Paganini (Plastic w/HotX), Guy J, James Zabiela, Monika Kruse, Alle Farben, Marshmello és Super Flu is, és itt mutatja be a közönség előtt új albumát Karányi.

A VOLT Music Bar hetente négyszer várja a közönséget rezidenseivel, köztük Gabor Kraft sorozatával, az Invisible Lighttal, a Truesounds csapattal, a GLOW-val, és olyan kiváló dj-k lépnek fel a következő hetekben, mint President Bongo (GusGus), Peter Kruder vagy Nicola Conte.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Ki a görcs kíváncsi még Geszti Péterre? Volt már épp elég gagyi produkciója, most még egy, és még pénzt is kérnek érte?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.