A párt szerint tízszeresen túl lett árazva az új weboldal. Rendőrségi feljelentést tesz a Demokratikus Koalíció a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új honlapja miatt. A párt szerint ugyanis a 471 milliós informatikai fejlesztés, amire uniós pénzt is költöttek, tízszeresen túl lehet árazva, hiszen egy ingyenesen használható rendszerben készült. Az agrárkamara a múlt héten a Hír TV-nek nem árulta el, mire költötték pontosan a pénzt, csak hogy a honlap fejlesztése mellett a rendszer üzemeltetéséhez szükséges berendezésekre is költöttek. De szerintük a munkát a közbeszerzési eljáráson a legalacsonyabb árat ajánló cég kapta.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez egy ingyenes JOOMLA 3.1 tartalomkezelő rendszer. Itt a bizonyíték:
www.nak.hu/README.txt

Aki nem tudja mi az a JOOMLA. Gyakorlatilag csak kattintgatásokkal készíthető vele ránézésre profi és sok funkcióval ellátott weboldal INGYENESEN. Feltehetően olyan üzemelte be, aki már ismerte a rendszert. Az biztos, hogy nem évekig tartott a megszerkesztése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.