Ez végül is nem csak a tanároknak szól. Mindenkinek ehhez kell magát tartani, aki elégedetlen az Orbán Viktor uralta hatalom adta életpálya modellel, adókedvezménnyel, rezsicsökkentéssel, és a többi átveréssel. Elég lenne annyira emlékezni Orbán Viktor egyik nyilatkozatából, hogy “ne azt figyeljék amit mondok, hanem amit cselekszek”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A hazugovicsban megbízni véletlen se szabad akkor is hazudik ha kérdez!!!
nemjoezigy
Elég lenne annyira emlékezni Orbán Viktor egyik nyilatkozatából, hogy “ne azt figyeljék amit mondok, hanem amit cselekszek”.
És ez sajnos így működik.
A kormány jól megfizetett arcai folyamatosan arról beszélnek, hogy egyes ágazatok mennyi pénzt kaptak, kapnak, miközben az érintettek azt mondják, hogy nem!
Én ez utóbbiaknak hiszek, mert a saját bőrömön is azt tapasztalom, hogy hazudnak.
Vagy úgy is lehet mondani, hogy csak az orbáni nyilatkozatban elhangzotthoz hűek!

Maradjunk annyiban, hogy hazudnak!
Ennek a további hatása, -amivel mindenhol találkozok-, hogy összeugrasztja a szakmákat, ami a fő céljukat erősítik, az oszd meg és uralkodj elvet!
Csak ezzel tudják biztosítani a hatalmukat, a további ország rontást!
Mert milyen 'jó' ország az, ahol a lakosság 80%-a máról holnapra él?
Hogy valós a fideSS-es szlogen, a Magyarország jobban teljesít?
Persze nekik a népnyúzó, élősködő gazdagoknak!
coni
2014 áprilisában könnyebb lett volna megvonni a bizalmat tőle. Amikor elmondta egyszavas programját: "folytatjuk". Betartották...
Hellcat
Kötelezővé tenném a szavazást esküszöm...de csak azért, hogy még 1x ne fordulhasson elő ez...ez, hogy a telibeszaromság ekkora hatalommal ruházzon fel egy maffiózó bandát.
kakaósbögre
akkor higgy egy fideszesnek ha ló legel a sírján,de amikor kijössz a temetőből azért nézd meg megvan-e a pénztárcád.ezeknél sosem lehet tudni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.