Jogerős ítéletet hozott a Szegedi Ítélőtábla. A Szegedi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint Bod Tamás, az Együtt gyulai választókerületi elnöke nem sértette meg Galbács Mihály jó hírnévhez való jogát, amikor az előző pártrendszer erőszakszervezetéhez tartozó, később fideszessé lett politikusnak nevezte őt - olvasható Bod Tamás közleményében. hirdetés A közlemény így folytatódik: A politikai szereplők politikai múltja nem magánügy: komoly politikai pálfordulásnak tekinthető, ha valaki a rendszerváltás előtt az MSZMP munkahelyi vezetésében vett részt, majd később fideszes politikus lett. Mindez bizonyos kérdésekben és helyzetekben politikusi hitelességét is megkérdőjelezheti – mondta ki a napokban született másodfokú, jogerős ítéletében a Szegedi Ítélőtábla a Galbács Mihály (Fidesz) kontra Bod Tamás (Együtt) között jó hírnév megsértése miatt lezajlott perben.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Akkor hol is ücsörögnek a büdös kommunisták?Ez a sok aberrált marha fitymaszos szavazó a komcsikra szavazott.
Magyarország jobban teljesít!:-)))))))
Hellcat
HÁHÁHÁ ez kurvajó :D
"komoly politikai pálfordulásnak tekinthető, ha valaki a rendszerváltás előtt az MSZMP munkahelyi vezetésében vett részt, majd később fideszes politikus lett. Mindez bizonyos kérdésekben és helyzetekben politikusi hitelességét is megkérdőjelezheti "
Tessék!!! A fidesz legjava MSZMP-s volt...lehet tapsikolni :D
szaboria1
Ez is érdeke ezt az ítéletet nem hozta nyilvánosságra a fidesz.
KERKA
A fideszben ma ki a hiteles szavahihető politikus? Azok akik az Ifju Gárda egyenruhát lecserélték Gucci öltönyre? A régi KISZ vezetők-ből magasrangú vezetők lettek. Képmutatók, a csöbör már kicsi volt, nekik a moslékos vödör kell.
magyarbakancs
Rott hat komcsi banda a Fidesz.
Mind tolta a MSZMP szekerét nyaldosta a Vörös csillagot most meg a keresztet csókolgatja.
A papságnak nincs undora ezektől?
Ismerek olyan keresztény iskola igazgatót ki annak idején fel jelentette azt a családot akinek a gyereke ministrált.
Most meg megyei képviselő

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.