Annyi pénzzel tömi őket "a magyar származású amerikai milliárdos, akinek eredeti neve egyébként Schwartz", hogy a szakadó eső sem tántorítja el őket – képzeltük el a holnapi PestiSrácok/Híradó/Magyar Idők szalagcímét, valójában azonban a Fogadóóra néven megrendezett tüntetés szervezői és résztvevői az egyre hitványabb állapotban tartott oktatási rendszer ellen tiltakoznak.

Nézze, hogy áznak Soros György ballib-komcsi pedagógusai!

Az MTI fotója a miskolci demonstrációról.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Nagyon sok pénzt költött S.Gy. egy magyar fiatal ember taníttatására és amerikai tanulmány útjára (feleségestől!). Nélküle most talán nem lenne ott, ahol van.
Én elvárnám Sorostól, hogy az eltakarítására is költsön! Ha csak a tanárokon keresztül megy, akkor úgy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@senkifia68: Igazad van.
Egy félév lett fizetve.
Aztán lelépett.

Lehet, hogy Magna cum Laude Soros vizsgás a Viktor?
eugen4402
@Szókrakész: Summa-summárum, tegnap éjfél körül irtó sokszor megkérdezted:
- Hol volt? Mármint Gallóné... Hol volt, hol nem volt ekkor, meg akkor, és akkor, amikor... Jó kérdés, és ezt hidd el, minden alkalommal fel is tették neki a tanarak. Úgy tűnik, hogy Gallóné kivételesen türelmes ember, eddig igyekezett elkerülni a megázást, mert jobb a békesség. Egyszer aztán betelt a pohár, és elővette az esernyőt, hátha akkor meghallgatják...
verőce21
Elismerés a Fogadóóra tüntetés szervezőinek!
bakegya
A lényeg ebben az-a gyerekeink nem csakkk végignézik,de végig is szenvedték azt a sok-sok évet amitminden szinten már végérvényesen elbaxott a fidess-kdnp pártszervezet ezzel a teknőssel a cölöp tetején.NEM A "SCHWARC" TOLTA FÖL ODA!!!
A tömegek nyomorát-és egy szűk erőszakos gané maffiát takargatunk ma is-több milliárd EU felzárkózási pénzt suvasztottak már saját zsebre-kastélyajnkba laknak-A MAGYAROK FÖLDJÉN TÚL MÁR AZ ÓPERENCIÁS TENGEREN IS HAJÓZGATNAK-vizet,levegőt is befoglaltak-minden egyes napunkat beárnyékolással sanyargattatja a g...vicctor-kinek kell ez még fehéren-feketén???
Toby
@Szókrakész: Ne jósolj előre, Gaskó a vasutasok pénzén vegetált luxusban, Gallónéról nem tudunk ilyet !
Majd ha kiderül róla is, akkor lehet földre húzni ! Azért mégsem egy konspirációs parizánosztagot vezet, hogy naponta rajtaüssenek a gengszterrezsimen !
kukac50
Nem Soros György áll a pedagógusok mögött,hanem Mészáros Lőrinc.
Ha a Fidesz tehetetlen mindig előhúzza Sorost.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.